![]() |
taki ma***322;y off top z mojej strony ale czy nie orientujecie sie czy i wog***243;le b***281;dzie dost***281;pna w Polsce nagrywarka NEC 4651
|
Cytat:
|
@legion
***346;wi***281;ta racja :D |
A tak do tematu to Samsung znowu się nie popisał, i postawił prędkość ponad jakość (jak zwykle, tak wogóle to nie pamiętam żadnego udanego napędy "Szajsunga" xD), choć ta i tak uległa poprawie ale tylko na nie których płytach... :wow:
Mowa oczywiście o...... :fiu: Samsung SH-S182D :wow: Którego recenzję znajdzidecie na dole.... :czytaj: http://cdrlab.pl/article_wstep_3379.html Szczerze nie polecam tego napędu, zainteresowanym nim... :taktak: :ysz: || :rotfl: |
Coś ostatnio bardzo dużo linków do konkurencji ktoś daje :czytaj:
Czyżby jakaś dywersja? :> :idea: |
Cytat:
|| |
@VIZZARD
Poprostu cdrlab.pl ma bardziej przejżystą stronkę, ogólnie bardziej mi się tam stronka podoba, ale tutaj jest o niebo lepsze forum =) PW - to skrót od Prywatna Wiadomość :taktak: || |
Cytat:
Cytat:
Co do stronki - to bez przesady - zmień sobie styl na Old Style - zobaczysz jak ci się uprzejrzyści :czytaj: A co do forum - no to oczywiste :D :mruga: |
Cytat:
Cały czas mam ustawiony Old Style ;) :taktak: Ale i tak stronka cdrlab`u mi sie bardziej podoba... :czytaj: || |
Cytat:
To kwestia gustu, bądź jego braku... :fiu: :mruga: |
Bylem dzisiaj u fryzjera.,totez sobie zaczynam troche i tu przycinac. Takze jak zwykle - od tego posta koniec rozmowy, bo sie szykowala jakas dluga egzystencjalna dyskusja. Ciecia 0-tolerancyjne.
|
pare postow wczesniej bylo cos o tasmach... dalej namyslam sie pioneer 111/d (inny model?) czy benq 1650/55 i widzialem w specyfikacji takie cos: "It is required to use a cable corresponding to U-ATA66 (80-wire conductor cable)."? mam stare p3-800 wymienialem jak dotad tylko cdrw i ram, czy zadziala mi nowa nagrywarka? czy stary sprzet bardzo wplywa na jakosc nagrywanych plyt?
|
Cytat:
|
uff :) , a co z tym 80-wire... ? zadziala mi komp z taka tasma?
i male p.s. poczytalem troche o nec-u i jesli sypnie ktos pochwalami/ostrzezeniami ulatwi mi to wybor-jak dotad raczej pioneer przed benq, ale nec niespodziewanie wkradl sie do wyscigu :D |
Cytat:
Zadziała :taktak: :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:56. |