Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   JAKĄ NAGRYWARKE KUPIC (Temat dla nowych użytkowników i nie tylko ) (https://forum.cdrinfo.pl/f15/jaka-nagrywarke-kupic-temat-dla-nowych-uzytkownikow-nie-tylko-56850/)

- Deckard - 07.07.2006 22:16

taki ma***322;y off top z mojej strony ale czy nie orientujecie sie czy i wog***243;le b***281;dzie dost***281;pna w Polsce nagrywarka NEC 4651

legion 08.07.2006 00:45

Cytat:

Napisany przez Hebel
@legion

Ja wcale nie czekam na wybory ani nie skłaniam ludzi do głosowania na mnie, ponieważ nie startuje w żadnych wyborach, mam wkońcu tylko 14 lat :D
||

no własnie wiec zachowaj dla siebie pewien rodzaj interpretacji rzeczywistosci 14 latka dla siebie bo mlodosc nie poplaca glupocie :D

Hebel 08.07.2006 09:49

@legion

***346;wi***281;ta racja :D

Hebel 08.07.2006 16:18

A tak do tematu to Samsung znowu się nie popisał, i postawił prędkość ponad jakość (jak zwykle, tak wogóle to nie pamiętam żadnego udanego napędy "Szajsunga" xD), choć ta i tak uległa poprawie ale tylko na nie których płytach... :wow:

Mowa oczywiście o...... :fiu:

Samsung SH-S182D :wow:

Którego recenzję znajdzidecie na dole.... :czytaj:

http://cdrlab.pl/article_wstep_3379.html

Szczerze nie polecam tego napędu, zainteresowanym nim... :taktak: :ysz:

|| :rotfl:

VIZZARD 08.07.2006 19:24

Coś ostatnio bardzo dużo linków do konkurencji ktoś daje :czytaj:

Czyżby jakaś dywersja? :>

:idea:

VIZZARD 08.07.2006 20:10

Cytat:

Napisany przez Hebel

Jak macie coś do mojej osóbki to PW :czytaj:

PW - to skrót od Proszę Wpier*ol? :hmm:

||

Hebel 08.07.2006 20:19

@VIZZARD

Poprostu cdrlab.pl ma bardziej przejżystą stronkę, ogólnie bardziej mi się tam stronka podoba, ale tutaj jest o niebo lepsze forum =)

PW - to skrót od Prywatna Wiadomość :taktak:

||

VIZZARD 08.07.2006 20:40

Cytat:

Napisany przez Hebel

PW - to skrót od Prywatna Wiadomość :taktak:

Szkoda... :smutny:

Cytat:

Napisany przez Hebel
Po prostu cdrlab.pl ma bardziej przejżystą stronkę, ogólnie bardziej mi się tam stronka podoba, ale tutaj jest o niebo lepsze forum =)

Co do stronki - to bez przesady - zmień sobie styl na Old Style - zobaczysz jak ci się uprzejrzyści :czytaj:

A co do forum - no to oczywiste :D

:mruga:

Hebel 08.07.2006 20:42

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Szkoda... :smutny:

Co do stronki - to bez przesady - zmień sobie styl na Old Style - zobaczysz jak ci się uprzejrzyści :czytaj:

A co do forum - no to oczywiste :D

Cały czas mam ustawiony Old Style ;) :taktak:

Ale i tak stronka cdrlab`u mi sie bardziej podoba... :czytaj:

||

VIZZARD 08.07.2006 20:49

Cytat:

Napisany przez Hebel

Ale i tak stronka cdrlab`u mi sie bardziej podoba... :czytaj:

No cóż!

To kwestia gustu, bądź jego braku... :fiu:

pawelblu 10.07.2006 23:29

Bylem dzisiaj u fryzjera.,totez sobie zaczynam troche i tu przycinac. Takze jak zwykle - od tego posta koniec rozmowy, bo sie szykowala jakas dluga egzystencjalna dyskusja. Ciecia 0-tolerancyjne.

tot 11.07.2006 00:02

pare postow wczesniej bylo cos o tasmach... dalej namyslam sie pioneer 111/d (inny model?) czy benq 1650/55 i widzialem w specyfikacji takie cos: "It is required to use a cable corresponding to U-ATA66 (80-wire conductor cable)."? mam stare p3-800 wymienialem jak dotad tylko cdrw i ram, czy zadziala mi nowa nagrywarka? czy stary sprzet bardzo wplywa na jakosc nagrywanych plyt?

- Deckard - 11.07.2006 00:17

Cytat:

Napisany przez tot
pare postow wczesniej bylo cos o tasmach... dalej namyslam sie pioneer 111/d (inny model?) czy benq 1650/55 i widzialem w specyfikacji takie cos: "It is required to use a cable corresponding to U-ATA66 (80-wire conductor cable)."? mam stare p3-800 wymienialem jak dotad tylko cdrw i ram, czy zadziala mi nowa nagrywarka? czy stary sprzet bardzo wplywa na jakosc nagrywanych plyt?

jeśli chodzi Ci o to czy twój sprzęt pociągnie nagrywarkę dvd to przy niezamulonym syfem kompie będzie wypalać bez problemu z prędkościami w granicach rozsądku ;)

tot 11.07.2006 00:27

uff :) , a co z tym 80-wire... ? zadziala mi komp z taka tasma?
i male p.s. poczytalem troche o nec-u i jesli sypnie ktos pochwalami/ostrzezeniami ulatwi mi to wybor-jak dotad raczej pioneer przed benq, ale nec niespodziewanie wkradl sie do wyscigu :D

VIZZARD 11.07.2006 09:32

Cytat:

Napisany przez tot
uff :) , a co z tym 80-wire... ? zadziala mi komp z taka tasma?

A co ma nie działać?

Zadziała :taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:56.