![]() |
Chyba ze sie zepsuje tak ze juz nie da rady jej przerobic do wczesniejszego stanu.
|
Zastanawiam się nad kupnem nagrywarki. Co mi polecacie LiteOn 16H5S czy LiteOn LH-18A1H ??? Czy jest sensowne przerabiać LiteOn LH-18A1H na BenQ 1800??? Czytałem o tym na forum ale jestem początkujący w wypalaniu płyt DVD i sam nie wiem co o tym myśleć.
To mój pierwszy post. Witam wszystkich! :spoko: |
Cytat:
|
Właśnie zakupiłem nagrywarkę Pioneer 111 i mam pytanie czym się różnią biosy
1.29 od 8.29. O tym 8.29 ktoś tu pisał na forum, ale skąd go ściągnąć i który wgrać |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=64448 |
Wszystko Ok, tylko tam jest 80 stron i nie znalaz***322;em info o biosie - jaki lepszy
|
Cytat:
Więc bierz sie za lekture wątku :czytaj: || |
Panowie postanowiłem kupić nagrywarkę Pioneer 111 nie wiem czy wybór słuszny ale tak zalecacie :P
Ale mam problem są 2 modele (a może więcej) Pioneer 111 i Pioneer 111D który wybrać ? |
Cytat:
|
Panowie Moderatorzy proponuję :locked: :gerda:
|| |
tak to nich zamykaja a nie proponuja :)
|
Witam
Moze to nudne ale tez chciabym sie poradzic jaka nagrywarke DVD wybrac. Nagrywam na DVD filmy zdjecia i archiwizuje dane (nagrywarka nie bedzie sluzyla do odtwazania). zalezy mi na jak najlepszej jakosci i trwalosci nagranego materialu. Oczywiscie cena tez ma tu znaczenie. Prosze pomozcie. Pozdrawiam AIRHIP |
pioneer
|
Cytat:
1.DVR-111D/BK 2.DVR-111 3.DVR-111BK 4.DVR-111DSV Mozesz mi wyjasnic co znaczy okreslenie BULK przy opisie niektorych modeli nagrywarek? I jeszcze jedno pytanie dotyczace funkcji LIGHTSCRIBE. Czy zakup takiej nagrywarki ma sens. Czy wypalanki na plytach nie zmniejszaja jakasci nagrania i jego trwalosci. Co sadzisz o takich nagrywarkach? Jezeli zakup takiej ma sens i spelniaja one wymagania jakosci nagrania to jakie modele moglbys polecic Pozdrawiam AIHIP |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |