![]() |
Ja mam BenQ DW 1640 :)
Nie mo***380;na go ju***380; dosta***263;, ale jest suuuuuuuuper :) A bra***322;bym jako drugi nap***281;d Pionieera 111 :) |
Cytat:
A kto nie ma doświadczenia to z innym napędem świrującym sobie poradzi? Też nie Więc nie ma co straszyć :O Bo jak ktoś kupował pierwszą nagrywarkę i było wszystko OK To niby dlaczego z Liteonem jako dugim miałby se poradzić? :pytanie: I tak można jeszcze długo A model 165H6S jest jakoś wybitnie mało świrujący Postawiłbym go ponad modele LG :taktak: Choć furorę na forach obcojęzycznych robi H22N :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Życie... :ysz: |
Kpaitali***347;ci :) Komuno wr***243;***263;, kots mial malucha to byl bogaty, poloneza to juz dyrektor. I nic prawie nie bylo wiec bralo sie co bylo i nikt nie gmyra***322;. Jeden palnik na cala POlske i spooookoj ze hoho
|
Cytat:
Furorę bo testują podstawowe błędy. ??? Po "prześwietleniu" już nie jest tak dobrze. :spoko: :) |
Cytat:
To zupełnie odwrotnie niż przy Samsungu Gdzie S182M pli o wiele lepiej niż S182D :taktak: :mruga: |
Cytat:
|
Ja to chyba poprostu pojde do sklepu i powiem ze chce albo pionka, albo litka... jak bedzie tylko jeen znich to nie bedzie problemu. Gorzej bedzie jak nie bedzie zadnego, albo bedo obydwa... ;)
|
wiem ze pewnie mieliscie juz kilka pytan w takim rodzaju , ale ze wzgledu na 78 stron postow w tym temacie pozwole se jescze raz spytac ;]
potrzebuje nagrywarki ktora prawie bezblednie nagrywa plytke , oczywiscie wiem ze zalezy to od nosnika, ale chodzi mi o to zeby plyta z danymi jak najdluzje przetrwala z jaka najmniejsza iloscia bledow . Nie interesuje mnie lightscribe itp, liczy sie niezawodnosc, bezblednosc nagrywania i dobry odczyt plytek - cena do 200 zl jakies sugestie ? dzieki za odp |
Cytat:
Chociaż... Może jedna: należy miast 78 stron wątku przeczytać tylko 15 ostatnich :czytaj: :taktak: |
Witam
Chcialem kupic nagrywarke, ale nie moge sie zdecydowac ktora wybrac, czytalem kilka ostatnich strone tego tematu i mam dylemat Pioneer DVR-111D ~140zl+przesylka czy Samsung SH-S182M ~120+przesylka Zalezy mi na tym, zeby plytki nagrane przez nia byly czytane przez inne nagrywarki i na odwrot, dobrze by bylo gdyby byla cicha Nie wiem ktora z nich bedzie mi bardziej odpowiadac, wiec pomozcie mi |
Pioneer 111. :spoko:
:) |
ok dzieki
A ktora wersje tego Pioneer'a wybrac ? One roznia sie tylko bios'ami? Jesli tak to brac najtansza i wgrac bios od tej "lepszej" ? |
Je***380;eli jest to bra***263; 111.
Jak nie ma to 111D i wgra***263; najnowszy bios od 111 1.29 lub 8.29. :czytaj: :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:52. |