![]() |
Cytat:
|
Witam
Tutaj te***380; zapytam, a co :P Jaki kupi***263; KOMPUTEROWY odtwarzacz DVD? Musi mie***263; bardzo dobry odczyt. A nawet lepiej ni***380; bardzo, bo kisiel i te sprawy (wtajemniczeni wiedz***261; :szczerb: ) Pozdrawiam i dzi***281;kuj***281; za pomoc :] |
Cytat:
Samsungi są dobrymi czytnikami DVD. |
Jak wy***380;ej, Samsung, zdecydowanie. :tak!:
http://forum.cdrinfo.pl/699959-post1234.html :czytaj: |
Jaka nagrywarka DVD dla mnie ?
czesc glownie bede nagrywal filmy DVD, obrazy gier, i tym podobne rzeczy sciagane z neta, raczej na te tansze plytyki zalezy mi zeby nagrane przezmnie plyty dvd byly czytane na wszystkich odtwarzaczach bez bledow i zawsze :)
moge sie pobawic w wgrywanie biosow itp bo to mile zajecie, co mi polecacie ale prosze naprawde o 1 konkretny wybor. |
slowa "tanie plytki" i "bez bledow" uzyte w jednym zdaniu mozna znalesc tylko w kabaretach i w reklamach
w zyciu wyglada to troche inaczej zeby nie bylo watpliwosci - nie musisz kupowac plyt po 10pln sztuka wystracza Verbatimy od Mitsubishi czy dowolne plyty produkowane w Japonii - koszt to jakies 1,40 - 1,60 za sztuke a wynalazki ponizej zlotowki zostaw klientom sklepu dla i...... ^_^ |
Cytat:
Cytat:
Troszk***281; drogie s***261;... A minimalnie ta***324;sze? |
Cytat:
Edit: zlookalem komputronik i samsung jest pratycznie najtanszy :) |
Na Allegro jest jednym z dro***380;szych odtwarzaczy dvd :szczerb:
A jak radz***261; sobie Philipsy, Toshiby, LG? Cytat:
Przeczytanie za***322;o***380;onych ju***380; w***261;tk***243;w o nagrywarach DVD i Pioneera 111 |
Witam... Jak***261; nagrywark***281; dla kogo***347; kto nie chce si***281; bawi***263; w zmienianie biosu i dla kogo liczy si***281; jako***347;***263; zapisu/odczytu??
|
Cytat:
|
Jak to jest dok***322;adniej z tymi pionierami?? Bo jest kilka modeli. Jest 111d kt***243;ra po zmianie biosu staje si***281; 111l. Jest jeszcze pioneer 111. Kt***243;ry znich wybra***263;?? THX...
|
Cytat:
Dlaczego?? poniewaz: 1. jest najtansszy 2. daja soft 3. jest ldniejszy 4. ... 5. ... zreszta bylo juz tyle razy ze ho ho |
Cytat:
|
No cóż ja mam Nec 3520aw ("w" pojawiło się po powrocie z serwisu) i nie jestem zadowolony. Wlasciwie juz po kupieniu napęd zepsuł sie w ciągu 2 godz. To był pierwszy - poszedłem do sklepu i wziąłem ten sam model (błąd, że nie wymieniłem na inną firmę). Drugi napęd popsuł się po 6 mieś. Pojechał do serwisu i został naprawiony. Ogólnie koniec z Nec na przyszłość. Nie kupię również LiteOna ponieważ mam niedobre wspomnienia z czasów nagrywarek CD. Wniosek: z tego co czytam to kupiłbym Plextora (lecz nie mam pieniędzy) albo BenQ (patrząc na testy jakości nagranych płyt - mój NEC się nawet nie umywa).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |