![]() |
Cytat:
Ale sądząc po asortymencie to chyba nie jest to oferta miejscowego GSu? :> :czar: |
Cytat:
LiteOn DVDRW+- SHM-165P6 NEC ND-3550A |
Witam wszystkich otóż mam identyczny problem, a więc szukam nagrywarki DVD RW bardzo dobrej jakości od 220zł do 250zł jaką nagrywarke polecacie LG a może NEC byleby nie liteon o niej słyszałem same negatywy może jakaś inna nagrywarka z wymienionych powyżej wypiszcie tu swoje sugestie które są bardzo mile widziane tylko pamiętajcie o cenie droższa nie w chodzi w rachube pozdrawiam:)
|
Cytat:
Gdybym miał teraz kupować to kupiłbym w takiej kolejności : 1 - NEC ND-4571A - 185,- zł 2 - Pioneer 111 - 179 3 - LG GSA-H20L - 212 |
Cytat:
Czyli ta ostatnia nadawała bys sie co..? polecałbys ją? |
Cytat:
|
a czy LG tez zgrywa dane? czy tylko Nec?
|
tego LG GSA-H20L ma znajomy w pracy [nagrywarka ma 3 tygodnie] jak narazie pali bardzo dobrze , ***380;adnych problem***243;w z ni***261; nie by***322;o ,nagra***322;em na niej par***281; p***322;yt markowych i pare szmelc***243;w i wszystkie wypad***322;y dobrze
|
Cytat:
Bo w sąsiednim miasteczku wykonując obiektywne i niesponsorowane testy :mruga: Tak na modelu H20L, jak i wcześniejszym 4166, jak i 4167 wieszają tyle psów ile na ulicy zdołaja nałapać :D Bardzo mnie to dziwi - taki zbieg okoliczności Biorę tu także pod uwagę opinie użytkujących ten sprzęt ( H20L ) Jak i testy wcześniejszych modeli na cdrinfo.com i cdfreaks.com A także ostatnio widziałem teścik na jakiejś czeskiej stronie I tam mają zupełnie inne zdanie - czyli pozytywne Czyżby jakieś fatum, zbieg okoliczności, klątwa, uprzedzenie? :> Sam nie wiem co o tym myśleć :nie: :idea: |
Jak juz napisałem narazie działa bez problemu nagrywa na dobrych i na tanich nośnikach.Tu jest skan płyty "3way" palonej na tym Lg. Jak będe miał chwile czasu to nagram jeszcze pare płyt i zrobie testy - tylko nie wiem co będzie bardziej wiarygodne jeśli chodzi o testowanie mój Nec czy ten Lg :>
|
Cytat:
Cokolwiek będzie, coś się wydedukuje :mruga: |
no zobaczymy jak wypadna testy to mi na pewno po moze w zakupie:)
|
jaką polecicie nagrywarkę dvd do 180 zł??????
|
Cytat:
|
Witam
Tez planuje w najblizszych dniach wymianę nagrywarki - do tej pory miałem asusa 1604p... Chodzi mi po głowie benq 1655 lg h20l nec 4571 ew inne pioneer dvr111D Nagrywam prawie wszystko na tkd dvd- jesli film i dvd+ reszta... Zastanawiam się też pod kątem zabezpieczeń ale w czególnosci jakości płyt... Chetnie wysłucham pomocy i podpowiedzi co do wyboru Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:06. |