![]() |
Bylem dzisiaj u fryzjera.,totez sobie zaczynam troche i tu przycinac. Takze jak zwykle - od tego posta koniec rozmowy, bo sie szykowala jakas dluga egzystencjalna dyskusja. Ciecia 0-tolerancyjne.
|
Cytat:
To kwestia gustu, bądź jego braku... :fiu: :mruga: |
Cytat:
Cały czas mam ustawiony Old Style ;) :taktak: Ale i tak stronka cdrlab`u mi sie bardziej podoba... :czytaj: || |
Cytat:
Cytat:
Co do stronki - to bez przesady - zmień sobie styl na Old Style - zobaczysz jak ci się uprzejrzyści :czytaj: A co do forum - no to oczywiste :D :mruga: |
@VIZZARD
Poprostu cdrlab.pl ma bardziej przejżystą stronkę, ogólnie bardziej mi się tam stronka podoba, ale tutaj jest o niebo lepsze forum =) PW - to skrót od Prywatna Wiadomość :taktak: || |
Cytat:
|| |
Coś ostatnio bardzo dużo linków do konkurencji ktoś daje :czytaj:
Czyżby jakaś dywersja? :> :idea: |
A tak do tematu to Samsung znowu się nie popisał, i postawił prędkość ponad jakość (jak zwykle, tak wogóle to nie pamiętam żadnego udanego napędy "Szajsunga" xD), choć ta i tak uległa poprawie ale tylko na nie których płytach... :wow:
Mowa oczywiście o...... :fiu: Samsung SH-S182D :wow: Którego recenzję znajdzidecie na dole.... :czytaj: http://cdrlab.pl/article_wstep_3379.html Szczerze nie polecam tego napędu, zainteresowanym nim... :taktak: :ysz: || :rotfl: |
@legion
***346;wi***281;ta racja :D |
Cytat:
|
taki ma***322;y off top z mojej strony ale czy nie orientujecie sie czy i wog***243;le b***281;dzie dost***281;pna w Polsce nagrywarka NEC 4651
|
:respect: 4 @ll co mi pomogli =)
W poniedziałek nagrywara BenQ DW1655 :rotfl: Będe dobrym użytkownikiem i w odpowiednim temacie wrzuce testy, jak to ten nowy napędzik pali :idea: Fajne to forum, dużo się tu dowiedziałem... :mruga: Jak macie coś do mojej osóbki to PW :czytaj: || |
Cytat:
Jesteśmy za to szalenie wdzięczni, tak trzymać :spoko: :ph34r: |
Cytat:
Doceniamy wasze zaslugi, doceniamy. |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:58. |