![]() |
Ew. udostepnie ORGINALNEGO Benq 1640 z orginalnym pazdzierzowym panelem za jedyne 300 PLN. Ilosc produktow i czas promocji ograniczony :)
|
Cytat:
|
Cytat:
czy po takim "zabiegu" filek 1628 staje sie benkiem 1640? |
Cytat:
chodzi o update firmware? |
Cytat:
Najpierw ściągamy firmware do BenQ 1640 z rozszerzeniem *.cvt, następnie wygrywamy go za pomocą porogramu flashującego. Przykład : KLIK Przykład dotyczy crossflashu HP640@BenQ1625, ale interesujący Cię flash robi się analogicznie. 8 ) |
Cytat:
To prosty update software'owy :czytaj: :mruga: |
Cytat:
w serii 110 jest zauwazalna roznica w cenie pomiedzy modelm ktory ma mozliwosc zapisu dvd-ram i modelem ktory tej mozliwosci nie ma. czyli ze update firmware to w cenie w tym przypadku 30 zł? |
Cytat:
To ja ci powiem tyle samo co ty mnie :> :D |
Cytat:
a jak sie ma sprawa tego pioneera 110 http://allegro.pl/item102620199__pio..._wa_f_ra_.html czy to jest gra warta swieczki do tej pory miałem 4 napedy Litka, 2x NEC`a, LG, i znów nec`a ale jak to nec problemy z kopiowaniem..zastanawiam sie nad tym pioneerem ..co ty na to ? |
Cytat:
Jeżeli chcesz kupić Pioneera - to nową 111D dostaniesz za ~170zł Do tego masz 2 lata gwarancji :mruga: Jeżeli zaś nie musi to być Pioneer - to Benek 1650/1655 :taktak: Nec jako napęd uniwersalny - zdecydowanie nie - do tego w tandemie jakiś dobry czytnik jeszcze :mruga: |
ok masz racje co do nec`a mam w tej chwili i wiem jakie sa problemy, nie mam juz miejsca na kolejny naped wiec mysle o czyms w miare universalnym .. mysla***322;em ze moze byc nim pioneer ..ale widze ze wszyscy pr***261; w kierunku benq`a ..dlaczego ????
|
aha sorry a co mysliszo tym lg http://allegro.pl/item101290957_dvd_...pcomp3000.html
|
|
Cytat:
|| |
Cytat:
wiec tu taka ciekawostka ..: wczoraj nagrałem na nagrywarce TEAC płyte dvd po włożeniu jej do odtwarzacza AIWA XD-DV480 płyta cieła sie jak szalona..skopiowałem ja na kompie na nec`u 2500a@dl, nagrałem ponownie i płytka czyta sie jak złoto ... czy wg twojej opinii na tym playerze,płytki wypalone na benq`u, spokojnie mi powinny chodzic czy nie nie grozi mi to co przy teac`u ? pzdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |