![]() |
Cytat:
Czy widziałeś kiedyś, żeby ktoś za uszkodzony sprzęt dawał tyle, co za nowy, w pełni sprawny? :fiu: |
Witam!
A ja mam maultkie pytanko... Nosze sie juz od jakiegos czasu z zamiarem kupna nagrywarki DVD... Ale nie jakiejs, z ktorej nie bede zadowolony... A wiec pytanie do was :) Co mozecie mi polecic, zeby i dobrze nagrywalo na tych tanszych plytkach DVD i super na tych lepszych? Dajmy na to do 300zl... No... 350zl :). Oczywiscie nie pogardze jak bedzie za 250~zl jak dobry sprzet :) Z gory dziekuje za odpowiedz :) Pozdrawiam Pingwin |
Cytat:
Mówiłeś, że jest on niedobry i tym się zasugerowałem :taktak: Któż bowiem lepiej zna swój palnik jak nie właściciel? :> Z Neca mogę zaoferować jedynie/aż legendarny już w tej chwili Nec 2500 Bo tylko to mam ze stajni Nec czy LG :taktak: :D |
Witam wszystkich, jestem tu nowy i chcia***322;bym zada***263; konkretne pytanko.Zamierzam kupi***263; zewn***281;trzna nagrywarke DVD bo ta w laptopie (CD-RW) cos mi szwankuje. Przegl***261;dam neta i powiem szczerze ***380;e by***322;em juz zdecydowany na LG model -GSA-2166D ale czytam, czytam i jako***347; wiele os***243;b nie poleca a cz***281;sto firma BenQ jest wymieniana. Reasumuj***261;c co lepiej kupi***263;?
LG GSA-2166D czy BenQ DVD EW164B a mo***380;e jeszcze inne zewn***281;trzne sa godne uwagi? Dzi***281;kuje z g***243;ry za wszystkie propozycje. |
Cytat:
Nagrywarka wewnętrzna jaka chcesz + dobra aluminiowa obudowa z wbudowanym zasilaczem I po sprawie :taktak: Wcale nie trzeba ograniczać sie do modeli zewnętrznych :nie: Ale w tej cenie i przy tym wyglądzie jak TU :czytaj: Będzie to bardzo dobry wybór :tak!: :mruga: |
Dziekuje za szybk***261; odpowiedz. Opcji z obudow***261; nie bra***322;em pod uwag***281;, czy taka przedstawiona przez Ciebie opcja b***281;dzie ta***324;sza ni***380; typowa nagrywarka zewn***281;trzna?Je***347;li tak to bardzo bym prosi***322; o przedstawienie jakie***347; konkretnej dobrej taniej nagrywarki + obudowa do niej.Tego Benq-a znalaz***322;em nawt za 289,9:)
|
Cytat:
|
Cytat:
W zasadzie wszyscy raczej kupowaliśmy nagrywarki z myślą o tym Żeby raczej nie być z nich zadowolonymi... :smutny: :czar: :offtopic: 7k !!! :banan2: Szczególne pozdrowienia dla wszystkich tych co trzymali kciuki :spoko: :piwo: |
Cytat:
Bardzo ładna stylistyka, czerń, bardzo dobra nagrywarka, cena zbliżona :czytaj: Bierz póki jeszcze są! :mruga: |
Cytat:
P.S. Gratulacje! :piwo: |
Cytat:
:piwo: |
Od dłuższego czasu mam nagrywarke CD LG GCE-8526B.
Jak wiadomo DVD jest w dzisiejszych czasach niezbędne, dlatego mam pytanie: Jaką wewnętrzną nagrywarke (na dzień dzisiejszy) polecacie do 230 zł??? Czytałem już mnóstwo artykółów, recenzji, ale albo nie uwzględniają one nowszych modeli albo są po angielsku i niektóre zdania ciężko jest zrozumieć... :help: Czy ktoś podpowie coś konkretnego i powie dlaczego?? |
Cytat:
|
Cytat:
:czar: |
Witam, mam pytanie zamierzam kupic nastepna nagrywarke DVD mysle o 4 firmach: pioneer 111, benq 1670, nec4771, Lg H20l chodzi mi glownie o dobry zapis plyt -R i zebym mogl sprawdzac jakosc plyt, wiem ze lg tego nie posiada ale ponoc dobrze nagrywa plyty na rowny z pionkiem. jesli ktos uzywa lub cos wie na ich temat prosilbym o wypowiedz co o nich sadza i czy sa zadowoleni z zakupu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |