![]() |
dzieki wielkie
dzieki wielkie
|
Cytat:
Jak VIZZARD ci polecał ten napęd to go bierz :tak!: Model EW164B to zewnętrzny model nagrywarki 1640, która jest sprawdzona i bardzo dobra Z BenQ 1655 ludzie zgłaszaja jakieś anomalie czasami, ale wiadomo - trudno wszystkim dogodzić :banan3: :> Jeżeli nie będziesz używał LightScribe i cenisz sobie jakość, szybkość, niezawodność i mobilność przy tym To bierz ten zewnętrzny :taktak: Model zewnętrzny - to także więcej miejsca w kompie oraz niższe temperatury przy nagrywaniu Przy tym ten design :czytaj: No i rzecz najważniejsza: Czy wiesz z jakim utęsknieniem będzie cię oczekiwać twoja dziewczyna? Z niecierpliwością i podnieceniem będzie się wschłuchiwać w każdy szmer na klatce Czy to aby nie ty ze swoim przenośnym odtwarzaczem I wieczór filmowy we dwoje przy podgrzewaczach, pizzy i gorącym kubełku z McDonalds :> A tak - to wiesz Jak będzie miała swój odtwarzacz - to po co ma na ciebie czekać? ??? I cholera wi z kim te wieczory filmowe spędzać będzie? Choć z drugiej strony Benek 1655 też nie jest zły :nieee: A horyzonty w życiu zawsze poszerzać trzeba... :> || |
Cytat:
Niektóre walory są BEZCENNE :) ----> MOBILE RULZ :P |
Chce kupic benq dw1655 ale zalezy mi na dobrej jakosci wypalonego stafu na plytach dvd-r a w recenzjach pisza ze slabo wlasnie na minusach nagrywa, czy nowy FW to poprawil i juz dobze nagrywa dvd-r ??? chce gluwnie nagrywac gierki do ps2 wiec zalezy mi na jakosci nagrania, a jezeli juz to jaka nagrywarka ma najlepsze parametry nagrywania plyt dvd-r ???
|
Cytat:
:ysz: |
BENQ DQ60-0B3 co to za cudo ???
mo***380;e kto***347; powiedzie***263; co***347; bli***380;ej, kto***347; ju***380; testowa***322; ??? |
Cytat:
Nie rób siary! :mruga: Toż to TO :czytaj: Już od dawna na rynku To taki prototyp Benka 1670 :> :mruga: |
wiem, ***380;e jest na www.arest.pl sk***322;adam tam kompa ;)
dobra to wezm***281; pioneera dvr-111bk - postanowione (troch***281; przyci***261;***322;em na obudowie aby zmie***347;ci***263; si***281; w przeznaczonej kwocie ;) ) |
Cytat:
Bierz LG H20L albo Benka 1655 albo Litka 165H6S jak tylko się pojawi Bo nie wiem ile wart jest OEM Soniaka :nie: :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
bo składam kompa i potrzebuję napęd który dobrze nagrywa i ma dobrą korekcję błędów mam neca 4551 nagrywa dobrze, ale do porysowanych płyt muszę mieć inny napęd :( |
Bierz ch***322;opaku i sie nie zastanawiaj
tylko nie BENQ o nie .. http://forum.cdrinfo.pl/ogolnie-o-dv...scribe-19.html |
Cytat:
|| |
wylosowa***322;em LG H20L :>
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25. |