![]() |
Cytat:
Witam || wpadłam sobie tutaj bo chciałam sobie kupic wypalarkę :ognicho: - czytam czytam, przegladam jakieś wykresy z których nic nie rozumie bo wygladają jak EKG, ale nie wiem czy jeszcze przed, czy po meczu Polska & Niemcy i czuję że to mój mózg sie wypala :kicham: - ale wybrałam LG H20L lub BenQ 1655 wybiore wersje oem - myślę że jak dla amatora to wystarczy ale jak to ja - mam pytanko http://pl.wikipedia.org/wiki/DVD-RAM czy zapis DVD-RAM to przyszłosć czy przeszłość ? ta wersja LG ma Ben - nie która lepiej nagrywa zrysowane płytki ? ale najważniejsze to z którą jest mniejszy kłopot pod Win 98 Se i pod XP ( pytam bo nie lubie problemów z systemem i nie umiem szukać i ustawiać w konfigu itp ) proszę o radę || |
Cytat:
Ten model Litka jest jeszcze nie do dostania w Polsce Więc... Można dać mu szóste miejsce - nawet go nie dotykając ^_^ :D |
Cytat:
Chcesz dobrej korekcji, BenQ 1650/55 powinien spełnić Twoje oczekiwania, choć nagrywarką która ma IMHO najlepszą korekcję błędów jest BenQ 1625. W tej chwili dostępny z rynku wtórnego. Z tych dwóch (PX-755, DW-1655) na początek brałbym BenQ. Godny polecenia jest też Pioneer 111. 8 ) |
Chcę kupić bardzo dobrą Nagrywarke DVD- myśle o modelu Plextor PX-755A lub Benq DW 1655. Chciałbym aby miała wysoką korekcje błędów i wypalała tak żeby najstarsze modele stacjonarne dvd otwarzały i była szybka.Help
|
Cytat:
OEM Jak si***281; zdecydujesz na Benka DW 1655 to bierz wersj***261; box bo ma ***322;adniejszy panel przedni ;) |
Dzieki za konkretne odpowiedzi. Zaraz biore sie za czytanie. Jest jakas roznica w wersji OME a BOX bo soft, kartonik itp sa mi zbedne :P ?
Co myslicie jeszcze o SHW-16H5S? Wlasnie wpadl mi w lapki chip test i zajela tam 1 miejsce. LiteOn SHM-165H6S mial tam 6 miejsce. |
LG H20L
Liteon SHM-165H6S BenQ 1650/1655 :D |
pioneer 111
lg h10 nec 4551 |
Naprawde nikt nic nie poleci? Wypalarke musze kupic do konca tego tygodnia.
|
OK poprawiłem się:). Poczytałem troche testów, opini i nakręciłem sie na BenQ DW1655. Mam pytanie czy jest może jakaś lepsza(korekcja błędów, bezawaryjność) nagrywarka do ok. 200 zł?? Wiem że to ciężko jednoznacznie stwierdzić że model jest lepszy ale prosze tylko o naprowadzenie żebym wiedział za czym można sie jeszcze rozglądać. Chodzi mi o modele niekoniecznie z LS czy LB. Podpowiecie???:)
|
Dobra moze polecicie cos z komputronik.pl ?Ten sklep jest w moim miescie wiec odbiore osobiscie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A w sklepie wcale nie jest drożej niż na allegro :nie: |
O nagrywareczkach i cenach. Wole co prawda kupic nagrywarke w sklepie niz na allegro. Wiec zdaje sobie sprawe ze cena bedzie wyzsza :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:58. |