![]() |
Szczerze, to wzi***261;***322;bym BenQ 1655..
Wg. mnie nap***281;d jest the best. |
Znaczy ze nikt jeszcze tego modelu to nie ma :> ?
No i jeszcze musze si***281; nauczy***263; te p***322;yty z filmami wypala***263;, kiedy***347; pr***243;bowa***322;em z nap***281;dem u te***347;ciowej ale nic z tego nie wysz***322;o. |
Bierz Benka i zapodaj testy z pierwszych wypa***322;***243;w ;)
|
No w sumie masz racje...
To moze tak co byłoby najlepsze do zgrywania filmów? Czy ten BenQ 1655 będzie odpowiedni ? Bo to nie są duże róznice w napędach, to nie to co w kartach graficznych, 150 czy 220 zł, to nie jest duża róznica. Co byś tak dla siebie teraz kupił ? |
Dobrze soie radzi z backupem film***243;w.
Ale je***347;li nie b***281;dziesz kopiowa***322; zabezpieczonych gier, to czy warto dop***322;aca***263;? |
Ten plextor 750a świetny jest do zabezpieczeń, a jak sobie radzi z nagrywaniem fimów, w taki sposób aby póxniej można łątwo było odtworzyć je na DVD nie od komputera PC ?
Bo własnie musze kupić pilnie napęd, a w zasadzie to potrzebuję go tylko do robienia backupów filmów, ale skoro ten napęd nie jest dużo droższy to czemu nie... |
Cytat:
|
Czyli w cenie do 150 zl, glownie do filmow DVD(w tym zabezpieczonych), czasem zdjec i zeby byla dobra jakosc nagrania najlepiej kupic ... ?
|
Ale w testach nie bior***261; pod uwag***281; jako***347;ci zapisu..
Tutaj najlepsze s***261; BenQ, Pioneer 110, Nec. |
Kurcze niby prosta rzecz kupic sobie nagrywarke a czlowiek im wiecej czyta tym ma wiecej watpliwosci.
Liteona mialem sprawdzonego, dzialal ze 3 lata i spoooro filmow wypalil Samsung, ponoc szajs chociaz w testach gazet wypada za***... Plextor dla mnie za drogi BenQ nie nadaje sie do przegrywania gier (chociaz na tym to mi malo zalezy) Ze tez nie ma jednej idealnej nagrywarki w rozsadnej cenie... Ide chyba po tego BenQ 1655 do sklepu...:ysz: |
Cytat:
Zależy też pod jakim kątem przeprowadzany był test :> |
Cytat:
|
A powiedz co sadzisz o Samsungu S182, w jakis gazetkach dorwalem testy tej nagrywarki i w jednym prowadzila, a w drugim byla na miejscu drugim. BenQ niestety byl troche dalej... Chyba, ze to test sponsorowany... ???
|
Cytat:
Z grami sobie nie poradzi. Z filmami poradzi sobie dobrze. |
Dzieki, bo juz bylem zdecydowany na tego BenQa i nagle sie naczytalem ze nie radzi sobie z roznymi zabezpieczeniami typu safedisc itp... Nie znam sie na zabezpieczeniach i nie wiem, ktore dotycza gier i programow, a ktore filmow DVD.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:58. |