![]() |
Ale ja o diodach oświetlających w obudowie :mruga:
Do zielonych firanek to niebieski ni przypiął ni przyłatał... :> :czar: |
Cytat:
|
Dzieki za pomoc. Faktycznie lepszym (tzn. tanszym) rozwiazaniem bedzie zakup przejsciowki + zwykla wypalarka. Pojawia sie natomiast kolejne pytanie. Czy taka kombinacja zadziala pod linuxe ?
|
Warto dok***322;ada***263; do BOXa? Co w***322;a***347;ciwie dostan***281; w BOXie ? w OEMie tylko nagrywarka? Potrzebne sa sterowniki czy XP sam znajduje co mu trzeba?
|
W Boxie dostajesz zazwyczaj oprogramowanie nero express. A sama nagrywarka niczego nie potrzebuje, by ja system znalazl :P. Wiec, mozesz kupic wersje OEM i wypalac na windowsowej (sic!) nagrywarce ... Chociaz ja jestem za tym, by doplacic te 10 zl wiecej i miec juz sprawdzony program do wypalania, bo wiadomo, jak to z tymi programami zwiazanymi z windowsem ....
/Edit Hmm zauwazyliscie to, ze ta Dw1655 jest ciezko znalezc . Jak skladalem zamowienie jakis miesiac temu, to byla na stanie w Morele.net, wtedy musialem z pewnych przyczyn anulowac to zamowienie i teraz jak chce ponowic je, to w ogole zdjeli juz z oferty . Cos ten Benq schodzi jak cieple buleczki :>. |
Cytat:
Proszę - w prolinie masz pełny stan na magazynie - http://www.proline.pl/shop.php?prodi...DVDRW+1655+O+W |
Panowie a na czym polega roznica pomiedzy oznaczeniami Benka 1655 - 0B1 lub 0B3 lub 0B4. Np wersja 0B1 jest dostepna a pozostale juz nie. Czy to oznacza ze 0B1 to juz nie ten sam dobry Benek ktorego zachwalecie ?
|
te oznaczenia to kolor panelu i wersja produktu (BOX lub bulk)
|
ja kupilem benq'a. Ze 3 dni temu. Tani i jestem z niego zadowolony. Tylko dziwne ze na panelu nie ma jakiegos logo z oznaczeniem benq. Ale coz http://males.tux.bz/img/benq1655.jpg
|
Cytat:
A nowy firmware pomoze? Najlepiej jakis modowany. |
Potrzebuję pomocy
Chcę kupićLG GSA 4082B a to dlatego że nie mam kasy na droższe a ta o ile nie jest awaryjna powinna wystarczyć. Co o tym sądzicie
|
Cytat:
:wow: EDIT : Sądze że to wybór do :rozga: |
Raczej w Allegro.
|
no to mo***380;e LG GSA 4167B?. Co o tym s***261;dzisz?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |