![]() |
|
uff @ndy nawrociles mnie :)
czy gdzies w wa-wie jest taniej niz 153 pln za Benq DVD+/-RW DW1655-0B3 LightScribe bulk + soft (czarny)? (tylko "prawdziwe" sklepy, zadnych i-netowcow, aukcji...) |
Serdecznie dziękuję za pomoc.
Zaoszczędziliście mi duuuużo czasu :) |
Witam !!!
Jaką nagrywarke mi polecicie do 200 zł ?? Nagrywam tylko na własne potrzeby (koło 10-15 płytek na miesiac). Używam tylko płyt Verbatima. Zależy mi na dobrej jakości nagrywanych danych oraz na "eliminacji" błędów. Z góry dzięki za opdowiedzi !!! |
Cytat:
|
OK, a co by***347;cie polecili do ASUSa A2400L?
|
Cytat:
|
:cool: Ale to nie ma wisieć na kablu :D ...
|
Cytat:
Możesz sobie powiesić na żyłce wędkarskiej Albo na sznurku od bielizny :taktak: Plextor idealnie się do tego nadaje :tak!: :mruga: |
nagrywarka dvd-ram z lightscribe? (po przejściach z lg 4163b)
Witam,
jaką nagrywarkę z obsługą dvd-ram i lightscribe polecacie najbardziej? Do tej pory miałem lg-4163b, ale po roku użytkowania nagrywarka nadaje się na śmietnik. Korekcja błędów od początku była na tragicznym poziomie. Do tego obsługa dvd-ram powolna jak cholera, w ogóle jakieś nieporozumienie. Teraz odmówiła nagrywania płyt DVD, RAM nie chce nawet odczytać :ysz: i wybiórczo nagrywa sobie cd-r. Więc pytam szanownych forumowiczów co teraz kupić? |
Cytat:
Najlepiej jakąś dobrą i niedrogą... :czytaj: || |
Cytat:
|
mam LG GSA 4166B jes w niej LS i to tylko zb***281;dny dodatek, kt***243;rego nie u***380;ywa***322;em ju***380;z 5 miecha , teraz pluje sobie w twarz bo mo***322;em dozbierac i jakiego***347; plexa kupi***263; :D , jezeli juz upar***322;e***347; na LS to 4166 nie z***322;***261; prozpozycj***261; tylko ta cena nie jest niska :D
|
Jak chcesz mie***263; DVD-RAM i LightScribe w jednym "pudle" mo***380;esz bra***263; LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-H20L LightScribe
|
czy stare tasmy ide wplywaja na jakosc nagranego materialu (tzn. 40 zylowe)? jak sie juz wybieram po nagrywarke, to szarpne sie i na kabelki, ale jesli nie trzeba ... :)
troche off-topic: benq = "benkju" czy "benku"? (a moze ... ?) :D . p.s. i mala powtorka: "czy gdzies w wa-wie jest taniej niz 153 pln za Benq DVD+/-RW DW1655-0B3 LightScribe bulk + soft (czarny)? (tylko "prawdziwe" sklepy, zadnych i-netowcow, aukcji...)" |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |