![]() |
Cytat:
Kup Pioneer-a DVR-111(d) będziesz zadowolony. :taktak: |
Witam
Pytanie czy do "sławnego" TS-H552B nadaje się NEC 4571A do pary. (Samsung do korekcji NEC do wypalania) Samsung sprawuje się w miarę dobrze gdybym miał tylko nim czytać płyty które nagra to bym go zostawił samego. Chociaż testy w nero słabe nawet na verbach. A może zamiast NEC - a coś innego z dobrym paleniem? Pozdrawiam:) |
:taktak:
|
Pioneer 111 lub BenQ 1655
|
Ten Nec bsardzo fajnie pali..
Ja jednak brałbym Pionka 111 :D |
Wybrałem Benq 1655 wersja Box:)
|
Zewnętrzna nagrywarka
Jaka jest obecnie najlepsza, a zarazem najładniejsza i najcieńsza zewnętrzna nagrywareczka dvd-+dl na USB i/lub 1394 do laptopa?
Wiem, że każdy poleciłby to co ma, ale proszę się tym nie kierować. Powiedzcie mi też czy USB czy firewire lepszy? Z góry dzięki |
@zYxMa najlepiej kupi***263; kiesze***324; na USB + Pioneera 111 lub BenQ 1655 lub LiteON 165H6S.
|
@zYxMa, jak Ci***281; sta***263;, kup to:
Edit - z***322;y link. :szczerb: http://www.microwarehouse.co.uk/cata...lead=shopzilla Jak nie, zr***243;b, co @ndy radzi. :taktak: Nie zauwa***380;y***322;em znacz***261;cych r***243;***380;nic mi***281;dzy FW a USB - IMO wsio ryba. :D Edit: Pionka 111 sam mam na USB - bardzo dobry wyb***243;r! :spoko: |
Cytat:
A czemu akurat tego plextora? Cena nie jest tragiczna. A to co mówi @ndy to też dobre, ale ja chce aby jak najmniej miejsca wszystko zajmowalo. |
Cytat:
Cytat:
|
W wiekszosci polecacie BenQ 1655.
Ja szukam nagrywarki DVD ktora bedzie wykonywac dobrze "kopie zapasowe" niby lg 4163 i 4167 dobrze takowe wykonuja i moje pytanie jest co lepiej, czy jednak te benq czy postawic na lg |
1)Kopie zapasowe = kopie zapasowe zabezpieczonych gier ?
2)Kopie zapasowe = kopie zapasowe przer***243;***380;nych danych |
@ @ndy
odp 1) kopie zapasowe programow/gier: safedisc laserlock itp. |
Ale gier na DVD czy CD ? :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |