![]() |
Ja tez mam LG 4163B i spisuje sie wysmienicie :)
|
no chyba Cie mama nie kocha :> joke :P mam LG i chwale go sobie ! co prawda starszy podel ale zarypiscie nagrywa plytki :>
|
Cytat:
|
Cytat:
To już chyba szybciej ASUS > przecież to to samo > po co przepłacać ??? 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A LG i LiteOn już się nie liczą ?? Bo są chyba także w tym przedziale cenowym. Co prawda Benq ma sporo zwolenników, ale ostatnio się zastanawiam (bo jakoś przeczytałem kilka opisów i tego nie znalazłem), czy jest do niego jakieś alternatywne oprogramowanie do testowania płyt (oczywiście oprócz Nero), no i jak jest z jego głośnością pracy - ponoć ciche, ale czy tak jak LG ?? Pozdrawiam ro29 |
Jaka kupic nagrywarke DVD?
Witam!
Jestem zupelnie nowym uzytkownikiem tego forum.Domyslam sie ze takich tematow jak moj bylo juz wiele,ale kogo mam sie poradzic jesli nie specjalistow..?? :piwo: Planuje zakupic nagrywarke DVD do swojego komputera,moj buzdzet to okolo 250 zl.Nie chialbym wydac tego bez sensu,dlatego prosze Was o pomoc w wybraniu najlepszej nagrywarki w tej cenie. Dodam tylko ze oprocz nagrywania filmow na DVD chcialbym ja wykorzystywac czesto do nagrywania gier na Play Station 2 - moze ta wiadomosc sie przydac przy wybieraniu. Z gory serdecznie dziekuje za pomoc i czekam na Wasze sugestie. Pozdrowienia |
Czyli co DZISIAJ kupić ???
BenQ 1640 czy NEC 4550... Bo chyba tylko taki jest wybór (w tym przedziale cenowym) 8 ) |
Cytat:
|
Myślę że przy propozycji processor'a (BenQ 1640 vs LG 4163b) najlepiej wybrać LG 4167b bo to nowszy model i wywarł na mnie całkiem dobre wrażenie. Pytanie brzmi: czy zmiany w konstrukcji (w stosunku do 4163b) wpłyną na żywotność i awaryjność nagrywarki? O tym przekonamy się w przyszłości, ale 24 miesiące gwarancji trochę uspokajają (BenQ też daje taką gwarancję).
|
BenQ 1640 lub LG GSA-4163B.
Jak masz dużo kasy to Plextor PX716A lub 760. |
Witam
Mam problem z wyborem nagrywarki DVD. Nie wiem którą kupić rozważam kilka BenQ 1640, LG GSA-4167B, LG GSA-4163B, Pioneer DVR 110 . Prosiłbym o rade. Może macie jakieś lepsze propozycje. Z góry dzieki. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:30. |