![]() |
Okej. Czyli przedewszystkim interesuje mnie dobra jakość etykiet LS. Ale to można raczje pominąć bo wszystkie nagrywarki z tą technologią robią to dosyć dobrze. Dobra jakość nagrywania. Bardziej jakość niekoniecznie prędkość. Dobra korekcja błędów, tjw. czyli bardziej jakość niekoniecznie speed. Oraz to czego nie ma min. w H20L czyli możliwość sprawdzenia jakości. Odtwarzanie, z tym chyba najmniejszy problem, im lepsza tym lepiej nie odrzucę gdy będzie dobra a nie bardzo dobra :)
Edit: Oczywiście w grę wchodzą modele LG H22L i Samsung SH-S182M |
Cytat:
Do zapisu danych, LF i DVD-RAM Pioneer 111 Do testowania Plextor 760A. Te trzy palniki to jeden bardzo dobry. :najlepsz: Lepszej kombinacji nie znam. :spoko: (23.10.2006) :) |
@slawekj dopisa***322;bym jeszcze BenQ 1655 i Litka 165H6S
|
Cytat:
:nie: |
Czy ja wiem. Benek ma dobr***261; korekcj***281;, b. dobr***261; jako***347;***263; zapisu i LS. Tak samo Litek.
|
Cytat:
Podał on napędy, które jego zdaniem najlepiej spisują się w danych dziedzinach. Samsung ma lepszą korekcję od BenQ'a, zatem to on znalazł się w rankingu @slawka :P Nie ma co na siłę wciskać do obudowy więcej napędów niż te 3 podane przez sławka :szczerb: |
Cytat:
A tak na serio to mialem przyjemnosc testowac sobie benq 1640 i litka 165h6s i co do korekcji beneq dostaje ostro po pupie :rozga: Czemy nie bierzecie pod uwage Litka 165h6s ??? Kulawy jakis :podbite: ?? czy szczerbaty http://forum.cdrinfo.pl/images/smilies/szczerbaty.gif ?? |
Cytat:
:) |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/683209-post5.html :czytaj: jitter jest znacznie ładniejszy/lepszy, beta fakt stosunkowo często przekroczy normę (-5), ale występuje to w bardzo niewielkim zakresie, napewno nie jest to wartość która mogłaby dyskfalifikować tak wypaloną płytkę. :) |
Cytat:
Chyba przesadzasz, zobacz na ten test <<KLIK>> i płytkę Traxdata tak + jak i -, widzisz wynik bety ?, a ocenę jakości też widzisz ? To jeszcze spójrz na Plextor +. Nie bądź takim pedantem w kwestii jakości wypalonych płyt, ale spójrz na te wyniki z pewnym dystansem. |
Chyba każdemu zależy na jakości. :taktak:
Więc wypalam 4-6x stałą prędkością po to, żeby Jitter był równomierny a Beta bez uskoków. I to dla mnie się tylko liczy. :spoko: A dystans mam. Jak widzę tak opisuję. Na Plextorze :nie: nagrywam. Wyłącznie na Pioneerze. :spoko: :) |
Widać wyraźną tendencję slawkaj do kombinowania :>
Jedna kombinacja, druga kombinacja... :czytaj: Oj żeby nie przekombinować :O :D |
Cytat:
:) |
Cytat:
Kombinujesz ze slawkiemj? :> || |
Czyli mam klikę? ???
Albo zmowę "dwóch takich co..." :haha: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |