![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
Zobacz rezultaty głosowania: Jakiej firmy polecasz palnik DVD ![]() |
|||
PLEXTOR |
![]() ![]() ![]() ![]() |
95 | 13.27% |
BENQ |
214 | 29.89% |
LG |
158 | 22.07% |
LITEON |
100 | 13.97% |
PIONEER |
76 | 10.61% |
SAMSUNG |
23 | 3.21% |
NEC |
135 | 18.85% |
ASUS |
10 | 1.40% |
SONY |
8 | 1.12% |
TOSHIBA |
13 | 1.82% |
Ankieta wielokrotnego wyboru. Wszystkich głosów: 716. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#586 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2006
![]() |
oto slowa osob z innego forum odnosnie BenQ ( ta druga osoba jest serwisantem/sprzedawca):
"Mialem nagrywarke samsunga z "bebechami" toshiby ale czasem plytki psula. Mialem okazje to wymienilem sobie na Benq'a. Poszedlem do sklepu z zamiarem kupna 1640 ale byla tylko 1650 to mysle sobie model wyzszy bedzie jeszcze lepszy ale ... ![]() Pewnie trafil mi sie taki model ale roche smarzy plytki bo az czuc jak wyjda po wypalaniu. Poza tym cos jej nie pasuje niektore pltyki dvd i to markowe jak verbatimy bo nie moze na nich nawet zaczac nagrywania :/ jak bede mial chwile ide go wymienic bo chyba gwarancja to obejmuje." "(...) O benq nigdy nie mialem dobrego zdania. Z 1620 i 1630 mielismy spore problemy - bylo sporo zwrotow, a te, co sami testowalismy, tez czesto mialy problemy z wieksza iloscia marek plyt niz chocby nec, lite-on, czy philips. Nastepne Benq (1640 i 1650) to podobno plextor. Tyle, ze z uwagi na "zaslugi" poprzednikow, tych modeli w ogole na sklepie nie mamy." ciezko w tkaim wypakdu coskolwiek powiedziec na ten temat |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#587 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie, nie ciezko. Ten drugi koles nie ma pojecia o czym pisze, wiec obalic jego propagande jest dosc latwo
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Nowy na forum
![]() |
ja poprostu czekam na jednoznaczna odpowiedz... bo owszem ciagna mnie LiteONy bo jest ich duzo, oprogramowanie, cena itd. ale nie znam sie na napedach moge powiedziec ktory ladnie wyglada albo jak sie moje poprzednie sprawowaly, owszem moge kupic tez BenQ ale oczekuje jakiejs jednoznacznej odpowiedzi, wiem ze bardzo ciezko taka uzyskac bo jak juz pisalem ile ludzi tyle opinii, ale przynajmniej jak narazie wszyscy mnie sklaniaja ku BenQ 1650
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
To kup tego BenQ 1650
![]() ![]() ![]() Recenzja: http://cdrlab.pl/article_wstep_2564_BenQ+DW1650.html Ja bym jeszcze poczekal na BenQ 1670 ![]()
#590 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#591 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
mimo wszystko wiele sie dowiedzialem i dziekuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#592 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dlatego takie tematy są w ogóle bez sensu i powinno się je od razu kastrować
![]() No bo ile osów na TAK wystarczy, żeby dany napęd kupić? Jeżeli cdrinfo emanuje brakiem kompetencji - to można poszukać i na innych forach Tylko cytaty z tych innych boardów wywołują doprawdy salwy śmiechu ^_^ Topowe i dobre nagrywarki ograniczaja się do kilku napędów Wystarczy przejrzeć tematy o nich i przy tym odpowiedzieć sobie na pytanie jakie się ma wymagania w stosunku ![]() I po prostu kupić A jeżeli chodzi o to ile osób co poleca - wystarczy przejrzeć wyniki ankiety w tym temacie ![]() ![]()
#593 |
Nowy na forum
![]() |
bron boze nie uwazam ze ktos na forum CDRinfo jest niekompetentny i wcale tak nie powiedzialem, dlugo buszowalem po Waszym forum, bo przeciez nie tylko ten watek istenieje... i zamowilem sobie BenQ 1650, czekam na realizacje, pozdrawiam i dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Bo jak nie, to chyba wiadomo kto do kogo będzie miał pretensje? ![]() ![]()
![]() |
#595 | |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
jesli oni zawiodą pamietaj, że : "w kupie siła" ![]() BENQ to ![]()
![]() |
#596 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
@hellboy_Sc! Zapamiętaj tego gościa! ![]() Jakby co jego lej pierwszego ![]() ![]()
![]() |
#597 | |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
albo czystą z red bullem, byle duzo lał ![]()
![]() |
#598 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2004
![]() |
ok kupiłem benq`a 1655 i juz sie nie ciesze
to płyta fvd+r nagrana x4 nowy bios ze strony producenta http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...g?d=1148052939 to zas płyta tdk nagrana x4 na nec 2500a@dl który juz po latach kończy kariere i wiele razy był flashowana http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...g?d=1148057165 czyli generlanie jestem zły ... zobaczymy co bedzie dlalej ale chyba nie rokuje na rewelacje a nawet na pozytyw.. pzdr grzesiek
FreeBSD 6.2-RELEASE czasami zapyziały Win_Shit XP (jak musze ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez grz3si3k : 20.05.2006 o godz. 09:35 |
![]() |
![]() |
#599 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Na początek odinstaluj stery IDE i daj wykryć ponownie Taśma IDE mam nadzieję ATA-100/133? Następnie spróbuj inny nośnik A przedtem zaktualizuj Nero CD-DVD Speed do najnowszej wersji ![]() W jakim programie nagrywałeś? I spokojnie! To tylko awaria! ![]() ![]()
![]() |
#600 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co to za por***243;wnanie?
![]() cza wzi***261;***263; 2 p***322;ytki z jednej szpuli i sprawdzi***263;. |
![]() |
![]() |
|
|