Cytat:
Napisany przez Bródka
....nagrywarki padaly na tych zasilaczach, powiedz jaki masz komputer bo mnie juz od roku dziala moja nagrywarka liteona i jak widze podziala jeszcze dosyc dlugo, wracajac do tematu ja bym bral Lite-On SOHD-16P9S lub LG
|
Hmmmm... po długich namysłach tez pomyślałem o Lite-On'ie ale mam z nim złe wspomnienia - padły mi już dwa. Zastanawiałems sie jeszcze nad Asus'em, mimo że test na cdrinfo nie wyszedł za imponująco, to słyszałem ze jest w nim jakaś nowa technologi AVRS czy jakoś tak (chyba w nagrywarce Samsunga to też wprowadzili)może być ciekawe. Jednak trzeba pamiętac o tym, że Lite-On'y już od jakiegoś czasu maja najlepsze korektory błędów na rynku (nie wiem jak z obecnymi modelami) - byle aby to nie był jakiś felerny model.
Powiedz mi tylko jeszcze co byś chciał wiedzieć o moim kompie, bo ja nie wiem co będziesz potrzebował? Jak chcesz wiedzieć wszystko, nawet tego co ja nie wiem to moge Ci przesłąć raport z Everesta....
Widze ze mam do czynienia z fachowcą, więc mógłbyś mi powiedzieć jak mam miec podłaczone taśmy, ponieważ zauwazyłem, że w zależności do jakiej taśmy mam podłączony napęd to jego rędkość jest większa lub mniejsza, może to być wina sterków? Nie jestem pewien czy tak samo sie dzieje z nagrywarką.
PS z innej beczki mógłby mi ktoś pomóc znaleźć bios do DVD-ROM'a Teac DV-516D. na cdrinfo widziałęm, ale to niby do nagrywarki i nie chce sie u mnie zainstalować...