![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.10.2005
![]() |
![]()
Jak w temacie. Moja nagrywarka CD, tej samej firmy, uległa zniszczeniu. Kolega pożyczył mi swojego DVD, bo z niego nie korzysta, a ja póki co będę mógł normalnie pracować, dopóki sobie nie kupię nowego odtwarzacza. I teraz: podłączyłem DVD, wszystko wydaje sie w porządku, ale wogóle nie czyta płyt! U kolegi wszystko jest w porządku, tylko u mnie jest coś nie teges... Podłączone wszystko jest w porządku, tego jestem pewien. Może to wina Biosu, czy czegoś tam, nie wiem nie znam się na tym
![]() Edit: jeśli będziecie mi odpowiadać i powiecie mi co mam zrobić, to bardzo proszę o wytłumaczenie jak upośledzonemu, jestem w tej dziedzinie kompletnym ignorantem ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ewentualnie spróbować można na samej taśmie zamienić A poza tym to strasznie nagmatwane jak dla mnie Co się zepsuło? Nagrywarka? To co jest podłączane? DVD? I ono też nie działa? Czy tylko nagrywarka nie działa? W jaki sposób nagrywarka uległa zniszczeniu? Kto ją zniszczył? Kolega? Czy ten DVD-ROM? No i teraz najważniejsze: na czym konkretnie polega ten nie teges? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Zworki są w porządku, podłączone wszystko jest w porządku. Ujmę to tak: system wykrywa dvd, dvd czyta płyty, ale kiedy próbuję "wejść" w płytkę, nic sie nie dzieje. To samo jeśli chodzi o różnego rodzaju autosterty. Autoster, np. gry uruchamia się, ale jeśli chcę zainstalować to nic sie nei dzieje. A nagrywarka uległa uszkodzeniu mechanicznemu (moja wina...), dlatego nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bo jeżeli spier....ła się spawarka to niewykluczone, że uszkodzona przy okazji została i taśma ![]()
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Hmm... Ogólnie rzecz biorąc problem sam się rozwiązał, tuż po reinstalce Winshitu i formacie dysku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|