![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
"Co do ceny to S540 w Media Markt kosztuje ok 1300 zł"
Na ALLEGRO czy od 'importerow prywatnych' wiekszosc ludzi kupowac nie chce wiec mysle ze warto brac pod uwage ceny sklepowe... Ale tak poza tym to sie zgadzam - jesli kupujacego stac i ta roznica nie jest bariera to bardzo mozliwe ze warto doskladac - nie wiem, nie znam tego modelu wiec sie nie wypowiadam. Pozdrawiam!
Rozmowa dwóch ślepych koni: Stary, startujesz jutro w Wielkiej Pardubickiej? Nie widze żadnych przeszkód... GG 773442 Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 16.04.2004 o godz. 14:19 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.04.2004
![]() |
Masz rację że na Allegro kupowanie to ryzyko - dlatego opiszę jak ja to załatwiłem, być może pomoże to innym zainteresowanym.
Po pierwsze wybrałem Yamahę z powodu dużych różnic w cenie pomiędzy oficjalmymi i prywatnymi importerami oraz co wynika z pierwszej konkluzji sporego wyboru pomiędzy oferentami. Po drugie Allegro potraktowałem jaki słup ogłoszeniowy wyszukując aukcje z mojej okolicy ( Kraków ). Z kilkunastu ofert łatwo rozpoznać importera od przypadkowego sprzedawcę własnego sprzętu / większość ma szeroki asortyment sprzętu i podaje nr telefonu kontaktowego. Po wykonaniu kilku telefonów okazało się że rozpiętość w cenie to 700 - 750 zł i każdy chętnie umówi się na spotkanie w celu dokonania transakcji / nie chciałem ryzykować zakupu korespondencyjnego - miałem ochotę obejrzeć i wypróbować sprzęt unikając niepotrzebnych niespodzianek / wybrałem oczywiście ofertę tańszą a kiegy już się z gościem spotkałem bez problemu utargowałem dodatkowo 20 zł. Myślę że warto zadać sobie trochę trudu dla zaoszczędzenia połowy ceny. Życzę powodzenia |
![]() |
![]() |
#19 |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Ja bym równierz polecił Ronin np. www.arcomp.com.pl. cena 300 zl.
Czyta wszystko, każdy rodzaj płytek, nawet mpg bezpośrednio nagrane na płytę, jpg i mp3. ma komplet wyjść, euro, cinch, svideo, audio stero i 5.1 i elektryczne wyjscie cyfrowe. minusem jest że wbudowany dekoder odtwarza tylko DD, i na przodzie ma trzy ochydne diody czerwoną, żółtą i niebieską - niebieska pali sie podczas odtwarzania, trzeba ją czymś zalepić. Obraz jest doskonały, duzo ustawień, co do dźwięku to też jest sporo opcji ale na różnych głośnikach wychodzi że basy są raczej słabe. ogólnie za te pieniądze super sprzęt.
|
|