![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ten program do systemu chyba cos klamie.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.01.2006
![]() |
pamieci mozesz wstawic szybsze niz obsluguje plyta. po prostu beda wolniejsze bo beda pracowac z fsb jaka masz ustawiona
![]() co do problemu z nagrywaniem: ja tam mialem (tylko ze na nowym kompie, i na chipsecie nvidii) jak ustawilem w biosie ze mam podlaczony cdrom do 1 tasmy i na master. 2 kontroler oraz slave na 1 kontrolerze wylaczylem w biosie. tymczasem cdrom byl faktycznie podlaczony do tej tasmy ale jako master ![]() odpal sobie w nero cdrom drive speed i przeprowadz test transferu z kontrolera. u mnie przed zmiana pokazywalo 3MB/s ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
1. w specyfikacji SDRAM nie pracowaly na 166 MHz, owszem byly modele wyczynowe, ale kosztowaly tyle ze malo kto je pewnie ma 2. KT133A mogl pracowac maksymalnie na 133 MHz 3. To co piszesz to tryb asynchronicznosci i (mialo) ma miejsce tylko w jednym chipsecie a mianowicie VIA Cytat:
![]() |
#4 | |
Bywalec
Data rejestracji: 09.01.2006
![]() |
z ta pamięcia to chyba bład programu w biosie mam tak
![]() czyli chyba ok ? lecimy dalej ziomal16 raczej nie ma nic do ustwaiania w biosie ... ![]() a jak sie wchodzi np a nagrywarke dvd ![]() sory za słąbasza jakos tej fotki musiałem prouszyc aparatem i zabardzo zmijeszyłemw corelu rozdzielczosc ![]() jedziemy dalej dzisał zrobiełm tak 1.reset biosa 2.wyaliłem nero i zainslowałem najnowsze 7.0.1.4 3.wywaliłęm wszykie ide zainlowałem od nowa te sterowniki do IDE od płyty jak juz sie przyzwyczaiłem nic to nie dało ![]() ![]() i własnie po co to pisze przez to wywaliły sie full sterowniki nagrywaki itp moze to pomoze ![]() ![]() czekam na dalsze pomysły ! jestem wam bardzo wdzieczny za pomoc ! licze na dalsza ! p.s w poniedziałek moze załątwie nowa pamiec dla testu zobaczymy p.s.2 Pawel_k mozesz jasniej wyjasnic Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
|
|