Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.05.2004, 02:00   #1
Brav0
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.01.2004
Brav0 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ostatecznie... co polecacie??

Już właściwie chciałbym kupić DVD i się zastanawiam nad kupbem ronina p808 za 299 zł lub zestawu kina domowego z odtwarzaczem Manta 1 za 599. Zdaje sobie sprawe że kolumny są słabe ale ja mam w sumie nieduży pokój i słaby tv. Proszę o radę i pozdrawiam...
Brav0 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.05.2004, 08:42   #2
alf
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 27.11.2001
alf zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
"małe kolumienki = mały dzwięk" - takie spostrzeżenie nasuwa mi się po tym jak siostra kupiła sobie zestaw kina domowego SONY, a po podłączeniu stwierdziłem że jak dla mnie to za cicho !!! Wiem że jestem zboczony, ale jak już oglądać to jak w kinie = głośno (chociaż na niektórych filmach w kinie wydawało mi się że mogło by być głośniej )
alf jest offline  
Stary 07.05.2004, 10:48   #3
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Brav0
Już właściwie chciałbym kupić DVD i się zastanawiam nad kupbem ronina p808 za 299 zł lub zestawu kina domowego z odtwarzaczem Manta 1 za 599. Zdaje sobie sprawe że kolumny są słabe ale ja mam w sumie nieduży pokój i słaby tv. Proszę o radę i pozdrawiam...
Manta z tymi kolumienkami to syf.
Ronin jest lepszy od Manty. Kup Ronina i dokup sobie koluny oddzielnie np. jakis zestaw media-tech.
Sam mam Ronina i za taką cenę może być. Dobra jakość obrazu, troche słabe basy ale czyta prawie wszystko. (ktos miał problemy z DVD-RW).

imola@interia.pl
imola jest offline  
Stary 07.05.2004, 14:54   #4
Brav0
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.01.2004
Brav0 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzięki za te opinie, ale proszę żeby ktoś jeszcze się wypowiedział.
Brav0 jest offline  
Stary 07.05.2004, 22:05   #5
Esiek
The power of Playstation2

Data rejestracji: 23.05.2002
Esiek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Brav0
Dzięki za te opinie, ale proszę żeby ktoś jeszcze się wypowiedział.
Fakt głośniki manty to porażka, ale sam odtwarzacz jest według mnie ok. Wszystko czyta,+,- mp3,jpg, mozesz nagrac sobie np 4,5gb mp3 na płyte dvd i bez problemu odczyta (wiekszosc odtwarzaczy se z tym nie radzi), niestety przy kupnie trzeba miec poprostu szczescie, ja za 1 razem dostałem git egzemplarz i działa do tej pory ale kumpel musiał 2 razy wymieniac ale teraz mu juz smiga.
Esiek jest offline  
Stary 08.05.2004, 11:21   #6
Mojol
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.04.2004
Mojol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Esiek
Fakt głośniki manty to porażka, ale sam odtwarzacz jest według mnie ok. Wszystko czyta,+,- mp3,jpg, mozesz nagrac sobie np 4,5gb mp3 na płyte dvd i bez problemu odczyta (wiekszosc odtwarzaczy se z tym nie radzi), niestety przy kupnie trzeba miec poprostu szczescie, ja za 1 razem dostałem git egzemplarz i działa do tej pory ale kumpel musiał 2 razy wymieniac ale teraz mu juz smiga.
ja kupowalem 2 sztuki manty01 dla znajomych w tesco, trzeba uwazac, dokladnie ogladac na miejscu, bo niektore to sa poprostu zwroty Jedna sztuke mialem np z urwana klapka i z wyraznymi sladami uzywania... Co do samego dvd to wykonanie jest poprostu straszne, ale poczytajcie na audio.lukar.net na forum jaka tam eletronika siedzi ja jednak bym sie nie skusil na takie "cacko". Prawda jest taka, moim zdaniem, ze najtanszy sprzet to tylko pozorna oszczednosc.

pozdr.

Mejol
Mojol jest offline  
Stary 08.05.2004, 19:41   #7
Yacho
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 16.07.2002
Yacho zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja proponuje Panasonnic s47 - nie ma co kupowac shitowych jednorazowek
Yacho jest offline  
Stary 08.05.2004, 20:35   #8
budasty
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 09.02.2003
budasty zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Odnosnie kolumn to zamiast kupowac od razu 5.1 lepiej na poaczątek kupić dwie w miare porządne a pozniej dokladac... lepiej brzmi stereo z dwoch podlogowcow niz 5.1 z "plastikow".

Twoje uprawnienia: