![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.04.2004
![]() |
Jak narazie mam doczynienia z płytami nagrywanymi max 9 miesiecy temu na LG i nawet najtansze Msonic/Datex/Visio nie maja problemu z odczytem, ale tak jak juz zauwazylem na forum, jesli chodzi o ekonomike to napewno kupno LiteOna nie jest dobre :-)
Czy mam racje ? |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
pozwole sobie sie nie zgodzic
nagrywarka liteona ktora mam to najlepsze co mnie spotkało LG to jest dopiero porażka...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Esperanza SE ma na pierscieniu DMMDR (trzeba sie bardzo dobrze przyjrzec) i znaczy to ze pochodzi od Gigastorage.
Co do ceny 30 zl. za 10 szt to jest ona niepokojaco niska. Lepiej sprawdz plyty - bo cos czuje ze to zwykle esperki a tych do palnika nawet nie wkladam ... |
|
|
|
|
#19 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
za późno... kupione i zapłacone
a jak to zwykłe esperanzy to będzie negatyw albo zwrot kasy, a podejrzewam że poprostu u nich wychapię upust i zwrot części kasy. Na zdjęciu pod opakowaniem cake jest biała karteczka "super quality edition". Dzięki za info sprawdzę je jak dojdą.
|
|
|
|
|
#20 | |
|
User nad userami :)
Data rejestracji: 09.01.2004
![]() |
Cytat:
Na moich jest FPI GZxx (xx - roznie) ) To cos znaczy? Kupuje od dluzszego czasu po 3.60 luzem...
|
|
|
#21 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
mialem do czynienia jak narazie z esperkami o kodach GSC002 oraz AN31 (obydwa minusy 4x) i bywalo roznie. GSC002 i duzo innych plyt innych marek ciely sie na odtwarzaczach combo DVD/CD-RW w laptopach a na stacjonarnych bez problemu. zas AN31 bez problemu chodza na tych combo w laptopach a nie czytaja sie na parych stacjonarkach na ktorych chodza GSC002 :-) wiec jest roznie. jak narazie nie spalilem zadnej plyty DVD.nagrywarke LG GSA4040B mam od prawie 3miech. wszystkie plyty nagrane do tej pory nagrywaja sie bez problemu. to ktore w koncu sa te 2nd edition? AN31 czy GSC002?? przy okazji nadmienie ze od 2tygodni plyty kupuje tylko w internetowym sklepie ARCOMP www.arcomp.com.pl -niskie ceny, szybka realizacja, duzy wybor. pozdro
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
A jezeli nie masz dostepu do litka to jakims innym programem.
|
||
|
|
|
|
#23 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Powiedz jakim?!
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Nowy Nero CDSpeed powinien podolac zadaniu, ale na NECu tego nie zmierzysz bo on nie zwraca bledow PI/PO
|
|
|
![]() |
|
|