Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.07.2005, 17:25   #16
xpx
Bywalec

Data rejestracji: 08.10.2004
xpx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Z przesyłką wyjdzie mnie 193 zł, oczywiście przelew. W poniedziałek wysyłka, we wtorek powinienem dostać.
xpx jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.07.2005, 17:37   #17
Aszej
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.12.2003
Aszej zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W poniedziałek tj. 11-stego to mają mieć dopiero na magazynie, ja chwile poczekam, zobaczymy jakie będą oferty na allegro

MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Aszej jest offline  
Stary 08.07.2005, 00:14   #18
tyler
Bywalec

Data rejestracji: 30.06.2005
tyler w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
We wrocku w ab.pl juz maja, czy tez trzeba czekac??
tyler jest offline  
Stary 08.07.2005, 10:29   #19
xux84
BenQ DW1650

Data rejestracji: 24.05.2004
xux84 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czy w przypadku 1640 tez jest taki sztuczny podzial na OEM i box jak przy 1620 z roznymi wersjami biosow?
xux84 jest offline  
Stary 08.07.2005, 11:00   #20
tyler
Bywalec

hmm w ab.pl to zyklym ludziom nie sprzedaja :-(
wlasnie gadalem z nimi przez tel i nic z tego. wiec moze czy gdzies we wrocku mozna kupic ten sprzet?
tyler jest offline  
Stary 08.07.2005, 11:04   #21
xpx
Bywalec

Data rejestracji: 08.10.2004
xpx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ale kombinujesz!
W siriusue już dostałem potwierdzenie, że jak dziś przeleje kasiore to bede napęd miał w wtorek , najpuźniej w środe. Co do sklepów hmmm pytałem się i na razie nikt nie chciał mi tego zamówić, ale dostałem potwierdzenie, że 11 lipca spokojnie mi to sprowadzą
xpx jest offline  
Stary 08.07.2005, 13:26   #22
tyler
Bywalec

no wlasnie juz przestalem kombinowac.
Sirus ma bardzo dobry kontatk mailowy. Ustawilem sie na odbior osobisty we wrocku. z tym ze dostawa bedzie dopiero 12.07, wiec pewnie dostane w lapki 13 ale jakos przezyje...
tyler jest offline  
Stary 10.07.2005, 11:15   #23
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z tym "siriusem" to tylko jeden problem jest. Wg regulaminu jeśli zepsuje się sprzet na gwarancji to i tak do nich trzeba wysłać na wlasny koszt a jesli uznaja reklamację to odsyłają już na swój. Tak nie powinno być! Lepiej poczekac i kupić w miejscowym sklepie.
Stary 12.07.2005, 15:07   #24
suhotnik
Bywalec

Data rejestracji: 04.07.2000
suhotnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
I jak sprzęcik ?? Odebrany ?? Przetestowany ??
suhotnik jest offline  
Stary 12.07.2005, 15:59   #25
Aszej
Wyjadacz ;)

A ten Sirius to mi podpada jak pytałem kiedy będzie Benq mówili, że 11. Zamówiłem w niedziele i czekam na potwierdzenie telefoniczne, na emaile nie odpisują nawet na gg milczą chyba, że pracują do 15 a potem mają klienta w d... Ma ktoś już Benq 1640 niech sie podzieli wrażeniami.

MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Aszej jest offline  
Stary 12.07.2005, 16:07   #26
bratpit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 24.12.2002
bratpit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Aszej
A ten Sirius to mi podpada jak pytałem kiedy będzie Benq mówili, że 11. Zamówiłem w niedziele i czekam na potwierdzenie telefoniczne, na emaile nie odpisują nawet na gg milczą chyba, że pracują do 15 a potem mają klienta w d... Ma ktoś już Benq 1640 niech sie podzieli wrażeniami.
Niestety, mi tez na maila nie odpisali, a na GG tylko witam gosciu napisal... A pytalem sie o Benq DW1625, gdzie trzeba odeslac w razie awarii nagrywarki.

Moze ktos moze polecic jakis lepszy sklep z ktorym nie bedzie problemow przy zamawianiu oraz przy ewentualnej naprawie gwarancyjnej, chyba ze Benq wysyla sie do serwisu, a nie do sklepu w ktorym sie kupilo?
Stary 12.07.2005, 16:13   #27
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Czy we Wrocławiu można go już gdzieś kupić?
Stary 12.07.2005, 19:11   #28
marey
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 22.02.2002
marey zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bratpit
Niestety, mi tez na maila nie odpisali, a na GG tylko witam gosciu napisal... A pytalem sie o Benq DW1625, gdzie trzeba odeslac w razie awarii nagrywarki.

Moze ktos moze polecic jakis lepszy sklep z ktorym nie bedzie problemow przy zamawianiu oraz przy ewentualnej naprawie gwarancyjnej, chyba ze Benq wysyla sie do serwisu, a nie do sklepu w ktorym sie kupilo?
Do Benq jest gwarancja producenta.Serwis jest w Zabrzu.
www.itus.pl
marey jest offline  
Stary 13.07.2005, 17:50   #29
Aszej
Wyjadacz ;)

Sirius.pl odpowiedział na zamówienie po 3 dniach :/ dobrze, że wogóle i się nie rozmyśliłem ale z tego co mnie poinformowano na magazynie te nagrywarki będą dopiero w piątek, znów ZONK, być może w poniedziałek będę juz testował nie zapomnę dać jakąs recke. Ponawiam pytanie, jest już jakiś posiadacz tej nagrywarki? Dajcie jakąś recke obiektywną

Aszej jest offline  
Stary 13.07.2005, 18:00   #30
slawekj
Guru

Data rejestracji: 12.07.2004
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Aszej
Ponawiam pytanie, jest już jakiś posiadacz tej nagrywarki? Dajcie jakąś recke obiektywną
Jak wypala BenQ 1640 można się dowiedzieć:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=135093
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=138205
oraz test:
http://www.cdfreaks.com/article/193
http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=14268

Myślę, że w przypadku Kolegi nowego napędu będzie podobnie.

slawekj jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: