![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Z przesyłką wyjdzie mnie 193 zł, oczywiście przelew. W poniedziałek wysyłka, we wtorek powinienem dostać.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.12.2003
![]() |
W poniedziałek tj. 11-stego to mają mieć dopiero na magazynie, ja chwile poczekam, zobaczymy jakie będą oferty na allegro
![]()
#18 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.06.2005
![]() |
We wrocku w ab.pl juz maja, czy tez trzeba czekac??
|
![]() |
![]() |
#19 |
BenQ DW1650
Data rejestracji: 24.05.2004
![]() |
Czy w przypadku 1640 tez jest taki sztuczny podzial na OEM i box jak przy 1620 z roznymi wersjami biosow?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Bywalec
![]() |
hmm w ab.pl to zyklym ludziom nie sprzedaja :-(
wlasnie gadalem z nimi przez tel i nic z tego. wiec moze czy gdzies we wrocku mozna kupic ten sprzet? |
![]() |
![]() |
#21 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Ale kombinujesz!
W siriusue już dostałem potwierdzenie, że jak dziś przeleje kasiore to bede napęd miał w wtorek , najpuźniej w środe. Co do sklepów hmmm pytałem się i na razie nikt nie chciał mi tego zamówić, ale dostałem potwierdzenie, że 11 lipca spokojnie mi to sprowadzą |
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
![]() |
no wlasnie juz przestalem kombinowac.
Sirus ma bardzo dobry kontatk mailowy. Ustawilem sie na odbior osobisty we wrocku. z tym ze dostawa bedzie dopiero 12.07, wiec pewnie dostane w lapki 13 ale jakos przezyje... |
![]() |
![]() |
#23 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tym "siriusem" to tylko jeden problem jest. Wg regulaminu jeśli zepsuje się sprzet na gwarancji to i tak do nich trzeba wysłać na wlasny koszt a jesli uznaja reklamację to odsyłają już na swój. Tak nie powinno być! Lepiej poczekac i kupić w miejscowym sklepie.
#24 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.07.2000
![]() |
I jak sprzęcik ?? Odebrany ?? Przetestowany ??
|
![]() |
![]() |
#25 |
Wyjadacz ;)
![]() |
A ten Sirius to mi podpada jak pytałem kiedy będzie Benq mówili, że 11. Zamówiłem w niedziele i czekam na potwierdzenie telefoniczne, na emaile nie odpisują nawet na gg milczą chyba, że pracują do 15 a potem mają klienta w d... Ma ktoś już Benq 1640 niech sie podzieli wrażeniami.
#26 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.12.2002
![]() |
Cytat:
Moze ktos moze polecic jakis lepszy sklep z ktorym nie bedzie problemow przy zamawianiu oraz przy ewentualnej naprawie gwarancyjnej, chyba ze Benq wysyla sie do serwisu, a nie do sklepu w ktorym sie kupilo?
![]() |
#27 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy we Wrocławiu można go już gdzieś kupić?
#28 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.02.2002
![]() |
Cytat:
www.itus.pl |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Sirius.pl odpowiedział na zamówienie po 3 dniach :/ dobrze, że wogóle i się nie rozmyśliłem
![]() ![]()
#30 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=135093 http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=138205 oraz test: http://www.cdfreaks.com/article/193 http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=14268 Myślę, że w przypadku Kolegi nowego napędu będzie podobnie. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|