![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.11.2004
![]() |
heh
i tu kolejny zonk moja nagrywarka do samsung h552B z najnowszym firmware zauwazylem cos takiego raz nagram jest ok innym razem disk error dobrze nagrana plyte kino czyta dobrze, kolejny raz jak odtworze to sa przycinki, znowu jak odpale to chodzi cacy. samsung z tego co wiem nie obsluguje book type, a moze sie myle? |
|
|
|
|
#17 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
zmien nagrywarke na cos z wyzszej polki np NEC albo Pioneer
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
![]() |
juz jest cacy odpowiednie uzycie opowiedniego softu pomoglo
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
@ori
ty to masz pecha ![]() pierw kino z LG a potem nagrywarka DVD z samsunga + porażka !!Ale jak już znalazłeś optymalne rozwiązanie to je opisz bo napewno jeszcze setki ludzi będzie miało z tym kłopot Najlepiej napisz jakie masz kino (dokładny model, a nawet jakiś link) oraz podaj dokładne dane nagrywarki (wraz z wersją biosu),płytki na jkich wypalasz oraz z jaką prędkością , a na samym końcu soft którym wypalasz w ten sposób może unikniemy setki kolejnych postów na ten sam temat!!!
|
|
#20 |
|
Nowy na forum
![]() |
No to zaczynamy
Jezeli posiadasz model LG DA-5630 SPRAWDZ CZY SIE ZGADZA to powinienes wiedziec ze mozesz odtwarzac filmy dvd (kopie bezpieczenstwa) jedynie na nosnikach DVD-R. Polecam Verbatim, Sony. Jezeli dodatkowo posiadasz nagrywarke Samsung TS-H552B z firmware 1.05 to o to moja propozycja tworzenia kopii bezpieczenstwa. DVD shrink - wiadomo co nalezy zrobic z oryginalnym nosnikiem ImgTool Classic - tworzymy obraz iso DVDDecrypter - wypalamy obraz iso W Nero 6.x.x.x. przerozne wersje wypalanie DVD-Video nie przynosi zamierzonych skutkow, film sie rwie lub wyskakuje disk error. Po miesiacu meczarni by dojsc do optymalnego rozwiazania dla tego Kina Domowego poczynilem ta solucje
|
|
|
![]() |
|
|