Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.02.2005, 15:57   #16
maj3
Banned

Data rejestracji: 03.10.2004
maj3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Taaaak?

Była jakaś lista?

Coś przeoczyłem?

przeoczyłeś:cool: i nie umiesz posługiwać się szukajką^_^
ale masz
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43870
maj3 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.02.2005, 15:58   #17
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
za 100 lat to nie wiem czy będą mieli gdzie wsadzić taki przeżytek jak płyta DVD...

Ostatnio zmieniany przez Maciej : 07.02.2005 o godz. 16:00
Maciej jest offline  
Stary 07.02.2005, 16:03   #18
maj3
Banned

Cytat:
Napisany przez Maciej
za 100 lat to nie wiem czy będą mieli gdzie wsadzić taki przeżytek jak płyta DVD...
jak to gdzie -jak dozyjemy(ja napewno8 ) inni to nie wiem )- pojdzie sie na targ staroci i kupi otwarzacz dvd czy cd
maj3 jest offline  
Stary 07.02.2005, 16:12   #19
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez maj3
jak to gdzie -jak dozyjemy(ja napewno8 ) inni to nie wiem )- pojdzie sie na targ staroci i kupi otwarzacz dvd czy cd

to by dopiero było ciekawe przy teraźniejszych sprzętach działających 2-3 lata
ed hunter jest offline  
Stary 07.02.2005, 16:16   #20
maj3
Banned

Cytat:
Napisany przez ed hunter
to by dopiero było ciekawe przy teraźniejszych sprzętach działających 2-3 lata
oj a byłes kiedyś na trgach staroci tam mozna kupić super nagrywarke na wałki
sam mam jeszcze na chodzie kilkudziesicioletni adapter na płyty winylowe8 )
maj3 jest offline  
Stary 07.02.2005, 16:32   #21
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez maj3
oj a byłes kiedyś na trgach staroci tam mozna kupić super nagrywarke na wałki
sam mam jeszcze na chodzie kilkudziesicioletni adapter na płyty winylowe8 )

jasne że byłem i wiem o co chodzi ale teraz się tak nie robi. 2 lata gwarancji jasne niech nie pożyje dłużej! w dupę z tym tylko ma działać na gwarancji
ed hunter jest offline  
Stary 07.02.2005, 19:26   #22
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez maj3
e tam płyty jeszcze nie jednego z nas przeżyją
zresztą było już o tym
niektóre i podobno 100 lat ale tego empirycznie nikt nie sprawdził

Cytat:
Napisany przez maj3
przeoczyłeś:cool: i nie umiesz posługiwać się szukajką^_^
ale masz
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43870

Tamten temat widziałem wcześniej

Nic kompletnie tam nie ma

A mnie chodziło raczej o listę userów

Których przeżyją nośniki ...

Skoro napisałeś, że o tym już było

VIZZARD jest offline  
Stary 07.02.2005, 19:30   #23
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

zastosowanie dioksyn @VIZZARD może zmniejszyć "listę userów

Których przeżyją nośniki ... "
ed hunter jest offline  
Stary 07.02.2005, 19:32   #24
maj3
Banned

Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Tamten temat widziałem wcześniej

Nic kompletnie tam nie ma

A mnie chodziło raczej o listę userów

Których przeżyją nośniki ...

Skoro napisałeś, że o tym już było

przeczytaj ten watek jeszcze raz
jeden napewno jest podany a jak widze masz problemy z szukaniem i czytaniem ze zrozumieniem to masz

Cytat:
Napisany przez maj3
jak dozyjemy(ja napewno8 ) inni to nie wiem )- pojdzie sie na targ staroci i kupi otwarzacz dvd czy cd
maj3 jest offline  
Stary 07.02.2005, 19:52   #25
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez maj3
przeczytaj ten watek jeszcze raz
jeden napewno jest podany a jak widze masz problemy z szukaniem i czytaniem ze zrozumieniem to masz
Czytam specjalnie dla ciebie już siódmy raz

I dalej nie wiem, gdzie ta lista?

Ty jesteś na każdej - to wiem

Przytoczę tu tylko:

lista ż IV, CMs. liście; lm D. list
&laquo;spis, wykaz ludzi, rzeczy lub spraw sporządzony według pewnej zasady; karta, księga zawierająca taki spis&raquo; Lista alfabetyczna, wyborcza.
Lista lokatorów.
Lista obecności.
Lista płacy.
Wpisać kogoś na listę.
Skreślić z listy.
Wymieniać kogoś itp. według listy.
***9674; Być, znajdować się na czarnej liście &laquo;być uważanym za człowieka podejrzanego, niebezpiecznego, mieć złą opinię&raquo;

Czyli "wykaz ludzi" a nie "wykaz "ludzia""

No więc, gdzie ta lista?

Zaczynam zastanawiać się, czy z tymi problemami rozumienia to o mnie chodzi?

VIZZARD jest offline  
Stary 07.02.2005, 20:02   #26
maj3
Banned

Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Czytam specjalnie dla ciebie już siódmy raz

I dalej nie wiem, gdzie ta lista?

Ty jesteś na każdej - to wiem

Przytoczę tu tylko:

lista ż IV, CMs. liście; lm D. list
&laquo;spis, wykaz ludzi, rzeczy lub spraw sporządzony według pewnej zasady; karta, księga zawierająca taki spis&raquo; Lista alfabetyczna, wyborcza.
Lista lokatorów.
Lista obecności.
Lista płacy.
Wpisać kogoś na listę.
Skreślić z listy.
Wymieniać kogoś itp. według listy.
***9674; Być, znajdować się na czarnej liście &laquo;być uważanym za człowieka podejrzanego, niebezpiecznego, mieć złą opinię&raquo;

Czyli "wykaz ludzi" a nie "wykaz "ludzia""

No więc, gdzie ta lista?

Zaczynam zastanawiać się, czy z tymi problemami rozumienia to o mnie chodzi?

na pewno o tobie

chyba dotąd nie czaisz,że na tej liście jest jedna osoba na pewno

reszta jak zasłuży

ty zostałeś z niej wykreślony bez prawa odwołania

bo robisz bład w rozumowaniu ja jestem na listach bo sam je tworze8 )

tak więc VIZZARD
maj3 jest offline  
Stary 07.02.2005, 20:14   #27
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja to z natury chomik jestem
Jak narazie wszystkie najstarsze płytki (10.2003) chodzą i niema z nimi problemu,
w końcu na pionku palone
I tu dochodzę do trochę dziwnych wniosków, bo kiedyś (chyba maj 2004 (nie 3) ) kupiłem 20 szt princo x2 , no i już 7 płytek poszło w kosz i co ciekawe te 7szt nie były oglądane tylko sobie leżały, natomiast 8 bajek wypalonych na tych trefnych płytkach czuje się bdb choć są katowane niemiłosiernie .
Więc czyżby nie używanym płytkom robiło się smutno i na znak protestu padają ?
Stary 07.02.2005, 20:20   #28
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez maj3
na pewno o tobie

chyba dotąd nie czaisz,że na tej liście jest jedna osoba na pewno

reszta jak zasłuży

ty zostałeś z niej wykreślony bez prawa odwołania

bo robisz bład w rozumowaniu ja jestem na listach bo sam je tworze8 )

tak więc VIZZARD
No nie wiem, nie wiem ...

Ja na twoim miejscu bym się tak nie afiszował tą listą Wildsteina

VIZZARD jest offline  
Stary 07.02.2005, 21:27   #29
anasiza
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.02.2004
anasiza zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777
Tylko z drugiej strony pomysl po co ci za pare, parenascie lat jakis film czy inny program.A po drugie czy bedziesz mial na czym to odtworzyc, czy tez w celu odtworzenia udasz sie do muzeum
dlaczego do muzeum?
każdy nowy odtwarzacz DVD lub wypalacz komputerowy jak do tej pory jest kompatybilny w dół ze wszystkimi formatami i nie sądzę że za dziesięć czy więcej lat to się zmieni wejdą z pewnością nowe formaty itd. ale na pewno będzie to kompatybilne w dół
Na dzień dzisiejszy użytkownicy kamer cyfrowych wszystkie swoje materiały przechowują na nośnikach cyfrowych
użytkowwnicy również robią sobie kopie bezpieczeństwa na nośnikach CD lub DVD
producencji z pewnością biorą to pod uwagę można to wywnioskować po aktualnych produktach
anasiza jest offline  
Stary 07.02.2005, 21:33   #30
anasiza
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.02.2004
anasiza zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maciej
jeżeli wyjdzie coś tak nowego że nie będzie już na czym odtwarzać bo dany sprzęt zostanie wycofany lub zaprzestany w produkcji zawsze w tym momencie jest rynek informowany
producenci informują o wycofaniu się z tego lub tamtego bezpowrotnie
Należy więc wszystkie swoje materiały przekonwertowac do nowego formatu sądzę że to może być nie wcześniej jak co 20-30 lat
anasiza jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: