![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.08.2007
![]() |
Kabelek kupilem w Carrefour, ktory byl najblizej domu i czynny przed 9.
Ale najwazniejsza wiadomosc to taka, ze nagrywarka NEC 7203S dobrze nagrywa. Nie bylo mi zadnego blednego sektora. Wyglada na to, ze moja plyta NF7-S nie lubi nagrywarek sata. Pozostaje wymienic na ata. Chcialem zaedytowac, ale nie widze takiej mozliwosci ![]() W sklepie nie chcieli przyjac nagrywarki. Zaproponowali zainstalowac od nowa system. Zainstalowalem wiec na 3 partycji drugi system xp (starego systemu nie chcialem kasowac). Wynik byl taki sam jak na starym systemie. Teraz ze sklepu odeslali mnie do serwisu. Tam im sie nie spodobalo uruchamianie systemu z dysku E i zaproponowali fomat C i stawianie systemu od nowa na C. No i jak bylem tam dzis rano to mieli problem z instalacja tego systemu. Po restarcie system im nie wstaje. Zobacze co bedzie dzis po poludniu. Ostatnio zmieniany przez Reetou : 13.06.2008 o godz. 14:19 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |