![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ale tak na logikę, to jak z materiału nagranego na kulawym nośniku (Ritek) można stworzyć lepszą jakość poprzez nagranie go na lepszym nośniku (TY)? przecież błędy też się kopiują jak robię kopie 1:1, no nie..? i co znikają jak poczują dużo lepszy podkład w rodzaju TY.. ![]() wiem że są dwa standardy - i + podobno teoretycznie + jest lepszy a na pewno tylko on umożliwia nagranie dvd video jako dvdrom więc postanowiłem nagrywać na +, tak na wszelki wypadek.. no i co mam zrobić mając materiał wyjściowy nagrany na - ? nie dam rady zrobić kopii 1:1 Neronem bo nie ma żadnej opcji wyboru booktype w tym przypadku.. znaczy nie da się tego robić "w locie", tylko trzeba robić kopię na dysk i potem się nią "bawić"? a może rozwiązaniem jest użycie jakiegoś innego programu? przy okazji, czy prędkość zgrywania i wypalania ma jakieś znaczenie w tym przypadku? ja zdaję sobie sprawę, że to o co pytam, to podstawy, które przerabia się na początku przygody z kopiowaniem, no i dla niektórych to śmieszne nie wiedzieć takich rzeczy, ale mnie jakoś ta wiedza umknęła, chyba byłem chory albo na wagarach.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Kopia bezpieczeństwa gry The Witcher | Gwynbleidd | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 9 | 20.09.2008 20:49 |
Oryginał, a kopia. | tanagro | Napędy optyczne DVD | 2 | 12.02.2008 21:46 |
Kopia zapasowa Fifa street 2 | aBuSaJe | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 11 | 14.01.2008 20:33 |
pomocy nie moge nagrywac szybciej niz 12x-goral | Góral1 | Napędy optyczne CD | 3 | 01.02.2005 18:34 |
Która spawarka lepsza PleXtor Px-W2410TA vs TDK AI-241040X | QUEST | Napędy optyczne CD | 4 | 03.12.2001 00:24 |