![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
Kopiowanie DVD9 do DVD5
Witam!
jestem nowy w tym temacie, wiec pewnie mnie okrzyczycie za glupie pytania, ale prosze o wyrozumialosc. 1. Kupilem nagrywarke dwuwarstwowa ale okazalo sie ze plyty dwuwarstwowe sa jeszcze bardzo drogie, wiec rozumiem ze chyba kazdy jeszcze uzywa formatu 4.7 gb - mam racje? 2. w jakim programie kopiowac dvd 1:1 z mozliwoscia usuniecia dodatkow tak, aby weszlo to na 1 cd 4.7 ? 3. czy jest program, w ktorym pisze jaki plik jest odpowiedzialny za jaki dodatek i jaka wersje jezykowa abym mogl sobie go latwo odznaczyc przed nagraniem wersji okrojonej? 4. jesli sie nie zmiesci to trzeba rekompresowac - ile to trwa i jaka jest jakosc takiego filmu po rekompresji? czy w ogole warto? na razie tyle. wszystkim bardzo mocno dziekuje z gory za porady i wyrozumialosc. pozdrawiam adam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Madafaker
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() |
#3 |
Gość
|
widze zs szukajki sie niechce uzywac bo było wiele razy na forum
![]() ja uzywam Shrink'a bo jest dziecinnie prosty w uzyciu ,sa jednak plyty z ktorymi moze sobie nieporadzic, jest wiele programow .. wystarczy poszukac ![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
witam!
dzieki za odpowiedz. probuje wlasnie korzystac z tego opisu: http://www.divx.howto.pl/modules.ph...showpage&pid=91 ale cos mi nie gra - mimo zapewnien autora niestety nie da sie wylaczyc calkowicie extrasow i menusow. da sie tylko ustawic aby mialy nieporuszajace sie obrazki, ale to tez zajmuje miejsce. nie da sie jakos tak zrobic aby zupelnie usunac menusy i dodatki i aby po wlozeniu plyty od razu gral film? pozwoliloby to zaoszczedzic wiele miejsca i polepszyc kompresje. adam |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
clonedvd i bez menu i po sprawie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Madafaker