Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.08.2004, 11:52   #1
robik
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.08.2004
robik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z przegrywaniem DVD+RW>DVD+R

Witam!

Mam taki malutki problemik, otóż: na DVD+RW poprzez stacjonarną nagrywarkę DVD (posiadam nagrywarkę PHILIPS DVDR70) nagrałem sobie program z TV. Po jego obejrzeniu postanowiłem przegrać go na płytę DVD+R przy użyciu stacjonarnego odtwarzacza DVD. Włożyłem więc nagraną wcześniej płytę DVD+RW do odtwarzacza, a pustą płytę DVD+R do nagrywarki i gdy wcisnąłem przycisk REC pojawił mi się komunikat 'COPY PROTECTION'... nie wiem co robić, tym bardziej ze płyty DVD+RW w żaden swposób nie zabezpieczałem (pomimo iż istnieje taka opcja w edycji płyty gdzie mozna zaznaczyć PROTECTION). Chciałbym dodać również, że moja nagrywarka nie posiada twardego dysku. Proszę o pomoc.

Robik
e-mail: robikok@kalisz.mm.pl
robik jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.08.2004, 12:47   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez robik
Witam!

Mam taki malutki problemik, otóż: na DVD+RW poprzez stacjonarną nagrywarkę DVD (posiadam nagrywarkę PHILIPS DVDR70) nagrałem sobie program z TV. Po jego obejrzeniu postanowiłem przegrać go na płytę DVD+R przy użyciu stacjonarnego odtwarzacza DVD. Włożyłem więc nagraną wcześniej płytę DVD+RW do odtwarzacza, a pustą płytę DVD+R do nagrywarki i gdy wcisnąłem przycisk REC pojawił mi się komunikat 'COPY PROTECTION'... nie wiem co robić, tym bardziej ze płyty DVD+RW w żaden swposób nie zabezpieczałem (pomimo iż istnieje taka opcja w edycji płyty gdzie mozna zaznaczyć PROTECTION). Chciałbym dodać również, że moja nagrywarka nie posiada twardego dysku. Proszę o pomoc.

Robik
e-mail: robikok@kalisz.mm.pl
raczej zawartosc plytki zrzuc na twardy w kompie np.decrypterem zrob z tego .iso i dopiero nagrywaj powinno sie udac
ale jak niemasz kompa i robisz to na stacjonarkach to moze byc problemo
legion jest offline  
Stary 30.08.2004, 13:12   #3
robik
Nowy na forum

Mam kompa ale bez odtwarzacza ani tym bardziej nagrywarki DVD. Operuje jedynie stacjonarnymi sprzętami. A co tego PROBLEMA ... to nie idzie znaleźć na niego rozwiązania? Bardzo mi na tym zależy.
robik jest offline  
Stary 30.08.2004, 13:27   #4
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez robik
Mam kompa ale bez odtwarzacza ani tym bardziej nagrywarki DVD. Operuje jedynie stacjonarnymi sprzętami. A co tego PROBLEMA ... to nie idzie znaleźć na niego rozwiązania? Bardzo mi na tym zależy.
moj kolega mial podbny problem musze sie go spytac jak sobie z tym poradzi to ci napisze
legion jest offline  
Stary 30.08.2004, 15:57   #5
robik
Nowy na forum

wielkie dzięki! będę czekał na odpowiedź
robik jest offline  
Stary 03.09.2004, 18:28   #6
robik
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez legion
moj kolega mial podbny problem musze sie go spytac jak sobie z tym poradzi to ci napisze
i jak? pytałeś się już?
robik jest offline  
Stary 04.09.2004, 00:13   #7
legion
XII

Cytat:
Napisany przez robik
i jak? pytałeś się już?
no wiem jedno ze on sobie usuna blokade regionow ale czasem ma dalej problemy z przegrywaniem
legion jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: