Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.09.2004, 21:52   #7
DonAlberto
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.09.2004
DonAlberto zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
przepraszam Vizzard, faktycznie małe ale widać co nieco, ale uwaga krasnala to już przesada, myśle że zrozumiałem. teraz prześle je jeszcze raz, tylko że max rozmair to 640x 480 i tego chyba nie przeskoczę. W dodatku dołącze test płyty samsunga nagraną tydzień temu, która w odtwarzaczu DVD combo LG naje błędów PI około 120000 - jacie coś niesamowitego, pod nim zamieszcze ten sam test zrobiony w liteonie. pozątkowo PI było max 320 teraz jest troszkę więcej (ponad 700). Poczytałem sobie forum od (możę nie cały bo sporo tego jest) i widze że wydałem kupe kasy na szmelc płyty, mam tylko pytanie jak wy to robicie że u was poziom płędów PI jes około 10-15?? W dodatku jak włoże płytę hawk -Rx4 w slimie kupowaną w MM to nagrywara strzela i tyle, nawet x1 nie da się nagrać. Czy to coś z nagrywarką? Jak mam sprawdzić bo może jest uszkodzona i robi takie numery?
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-verbatim.jpg   -tdk.jpg   -lit-samsung.jpg   -lg-samsung.jpg  
DonAlberto jest offline  

Twoje uprawnienia: