![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2005
![]() |
Ktora nagrwarka
Sory ale pewnie takich postów jest xxxxxxxxx. Ale nie widze nigdzie żadnej odpowiedzi. A nagrywarki wychodzą z dnia na dzien. A więc co proponujecie cena umiarkowana czyli jak 99% ok 250pln. Kolor raczej czarny. No i ma dzialać
![]() ps Widzialktoś nagrywarke na sata w normalnej cenie. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&goto=lastpost
ostatnie 5 stron polecam.....apozatym polecam to co mam w podpisie bo czarne tez jest ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Problem w tym nie obrażając nikogo że owijacie tam w bawełne. Na siriusie czy thg pisze sie tak jak ktoś tam proponowal np tanie średnie drogie i extra. I to skutkuje tylko że tam już są stare modele.
|
![]() |
![]() |
#4 |
ZnakJaworznickiegoBikera
problem w tym ze walkujemy jedno i to samo w kolko - przy obecnych cenach nie mozemy mowic o podziale cenowym bo wiekszosc sie miesci w roznicy 60-70 zl - ja bym dal podzial na bardziej lipne, lipne, srednie, dobre, bardziej dobre
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#5 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
bardziej lipne - LiteOn
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Cytat:
Jeśli Liteon bardziej lipny to gdzie sie pytam umieścić w tej klasyfikacji Szajsunga ![]() Po drugie - Liteon wcale nie taki lipny jak go maluja ![]() ![]() ] ![]()
![]() |
#7 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
cierpliwy byłem przez półtora roku
ów okres czasu świadczy o tym, że byłem naprawdę baaardzo CIERPliwy |
![]() |
![]() |
#8 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
litki nie sa najgorsze
#9 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Na pewno coś wybierzesz ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
ej a takie ptanko plextor chyba jako jedyn ma dvd na sata no i rużnica między sata i ata wynosi 20 pln. Czemu inni ich nie wprowadzą.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.05.2005
![]() |
SATA - 150mb/s - która nagrywara to wykorzysta ??, to tylko chwyt marketingowy
Polecam pionka 109 - jeszcze mnie nie zawiódł, a nagrywam dużo. Odradzam - LiteON, LG - kumple starsznie się na nie skarżą... |
![]() |
![]() |
#12 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Poza tym to SATA Plextor'a działa o ile mi wiadomo tylko na płytach głownych na chipsetach Intel'a. Czyli o SATA na płycie przy chispecie od VIA można sobie pośnić. Dodatkowo Troachim ma rację - chwyt marketingowy no i kabelek mniej miejsca w obudowie zajmuje (wow).Choć sam mam dysk twardy na SATA to nie mogę się wyrażać o nim w superlatywach niestety. Z mojej strony polecam Benq 1620 lub 1625 lub Pioneer'a 109.
Ostatnio zmieniany przez Dorian : 29.05.2005 o godz. 14:45 |
![]() |
![]() |
#13 |
ZnakJaworznickiegoBikera
lg tez jest wporzadku
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.04.2005
![]() |
Homman wybierz sobie coś z duetu Benq 1620 LG 4163B
![]() ![]()
#15 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
mi sie wydaje ze kazdy wie jaka nagrywarke kupic, to proste zalezy tylko ile ma w kieszeni i co oczekuje po niej
![]()
|
|