![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.12.2003
![]() |
Cytat:
Zreszta to do liteona jak sie wciska ludziskom ze liteon i tylko liteon to pozniej jest jak kolega twierdzi 50 % moze zrobic nowy dział problemy liteon skoro jest ich tak duzo |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.12.2003
![]() |
Cytat:
Nie nie mowie ze nec sie nie psuje ale pisanie ze liteon i tylko on to jak dobrze sie domyslam snobizm czyli nowy dział dla snobow liteona i wszysczy ktorzy beda mieli problemy z tymi nagrywarkami nie bede musieli dlugo szukac |
|
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Polecam uważne czytanie, a nie tylko dziamdzianie ![]() A jeżeli to nie dociera To zróbmy taką ankietę jak już wtedy proponowałem Wtedy to było dla CDR/RW, ale dla DVD/RW będzie całkiem adekwatnie ![]() Ostrzegam tylko, że wyniki mogą kolegę pogrążyć Ponadto uważam, że nie jest potrzebny żaden nowy dział dla Liteona ![]() Znowu wyjaśnić? Bo widzę, że kolega ma sporo pytań Ano dlatego, że prawie całe to forum CD i DVD na Liteonie stoi ![]() To po co nowy dział? ![]() ^_^ I tak na koniec jeszcze jedno Polecam przejrzenie tematów o Liteonie A zwłaszcza wykresów, na temat sensu których całe dysputy już były i będą Wykresy te są jednak najbardziej sensownym i obrazowym odzwierciedleniem rzeczywistości jakości sprzętu oraz wypalanych na nim płytek I proponuję zerknąć co potrafi Litek A dopiero potem gadać o dupie Maryni Bo takie gadki mamy tu na co dzień I jakże pięknie podsumowałby kolega legion Treść i sens tych wypowiedzi: "blebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleb lebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleble bleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebl ebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleble" Więc bądźmy duzi I rozmawiajmy o faktach ![]() A fakty są niestety takie, że Liteon jest jednym z najlepiej sprzedających się napędów I bynajmniej nie dlatego, że ktoś w Polsce na forum powiedział: "Kup Liteona. To dobry sprzęt" Cytat:
I coś jakoś te ludziska nie kupują tego tak chętnie ![]() Jarzy kolega analogie? ![]() Czy znów dać didaskalia? Cytat:
![]() W którym twoje mogłyby być nawet przyklejone To co głosujemy? No to nara! Miło było pogadać ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#19 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Jejku , gawędziaże to moja specjalność !
Proszę więcej ! |
![]() |
![]() |
#20 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
no ja tez podlacze sie do temaciku bo robi sie interesujacy
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#21 |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Mam komplet dobrych noży. Może ktoś kupi? ^_^
![]()
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
Tera Ja. Citizen of Oz, jestem pod wrażeniem kawaleryjskiego charakteru Twojej tyrady (co ja mówię, Tyrady). Spróbuję jednak na gwiazdę liteona spojrzeć z punktu, który nieco bardziej znam, czyli strategi marketingowo reklamowej. Liteon to dla mnie modelowy przykład ***8222;aspiranta" do roli lidera. Swego czasu pewna firma wypożyczająca samochody reklamowała się sloganem: ***8222;Jesteśmy drudzy, musimy się zatem starać bardziej"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
Jeśli zaś chodzi o LG... Firma apple miała kiedyś romans z tym ***8222;liderem". Miałem więc okazję zetknąć się z kilkoma nagrywarkami tego producenta (jakieś 6-7 sztuk). Żaden nie przeżył więcej niż 1,5 roku. 3 padłu po ok. 2 mies. Jeden nigdy nie wystartował. Wszystkie odznaczały się manieryczną i niepewną pracą. W przypadku iBooków niemal od nowości po napędzie fruwały jakieś plastikowe kostki. Być może aktualne modele to conajmniej hondy, jeśli nie toyoty. Ale ja już nigdy nie kupię nawet okularów przeciwsłonecznych tej firmy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |||
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
moze zlozymy firme "skaldamy litki uwalone przez nerwowych userow" ![]() szkoda ze sie rostales z litkami ale piwa sie napie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak nie zna sie podstawowych prawidel wypalnia plyt lub zmiany biosu i nie czyta sie forum tylko idzie sie na latwizne ![]() WIEC NERWOWI UZYTKOWMIC NIE KUPOJCIE LITKA PO CO SIE DENERWOWAC JAK MOZNA MIEC NEC LUB PIONNIERA Ostatnio zmieniany przez legion : 14.10.2004 o godz. 11:42 |
|||
![]() |
![]() |
|
|