![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#19 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bo i jest co! ![]() Ale świat się zmienia i nie jest on taki całkowicie zły ![]() Nowicjusze? No cóż! Pytanie tylko co masz na myśli mówiąc: "Nowicjusze" Tutaj zazwyczaj nowicjusze - czyli tzw. zieloni To lenie śmierdzące, analfabeci, ignoranci i pyskacze ![]() Byle nowicjusz, ba! Ten kto posiadł magiczną umiejętność czytania Na pewno wchodząc tu widzi regulamin, ogłoszenia Adminów/Moderów Bo to się rzuca w oczy ![]() A jak ktoś ma to w dupie - to niestety już niech pretensje ma do siebie Uwierz mi, że zanim coś odpowiem - potrafię wyszukać informacje na ten temat A dopiero później odpowiadam Tak a nie inaczej Dlaczego? Bo jest to do znalezienia Tylko się nie chce, nie ma czasu, spieszy się i takie tam :\ Jeżeli zaś chodzi o rzeczowe opinie - to także są, ale ... No właśnie! Ale! Co rozumieć przez rzeczową opinię? Najbardziej rzeczowa opinia jaką ostatnio widziałem Została popełniona przez niejakiego Czołgistę ![]() Znajduje się ona TU w temacie "Co kupić?" A temat ten po to właśnie został założony ![]() Zawiera ona jednak dość kontrowersyjną część A mianowicie wykresy z kProbe Wykresy z kProbe zaś, to ostatnio jeden z najbardziej kontrowersyjnych tematów na forum Gdyż wielu jest zdania, że nie ma sensu ich robić - bo są niewiarygodne OK! To jeżeli testy te są niewiarygodne - to od kiedy się takie stały No i co dać w zamian? Sens fachowej i rzeczowej wypowiedzi jest wtedy gdy zawiera jakąś treść doświadczalną Bo jeżeli takowa się nie znajdzie To po co takie wypowiedzi? No po co? Od zawsze wiadomo, że gdzie trzech użytkowników - tam cztery zdania I każdy będzie swoje chwalił Więco fachowe i rzeczowe opinie w stylu: "Mam ją! Jest za***ista!" "Wypaliłem 60 płyt + i - i żadnej nie skopała" "Chodzi mi w stacjonarce" itp. Według mnie są bezcelowe i równie dobrze mogło by ich nie być w ogóle Bo takie teksty to można napisać o większości dostępnych obecnie nagrywarek ![]() Nie chcę już dalej tego ciągnąć - bo ten kto widzi i wie o co chodzi - to będzie to wiedział Inny - nawet jak by mu na nosie przykleić - to nie zauważy ![]() Dlatego kończąc powtórzę raz jeszcze, że oprócz takiego przyklejonego tematu: "Co kupić?" Należało by utworzyć ankietę na temat nagrywarek z opinią i drobnym komentarzem Bez zbytniego rozpisywania się To dało by naprawdę ogólny pogląd na temat: Jaka nagrywarka jest najczęściej kupowana? Jaka nagrywarka jest najbardziej awaryjna/bezawaryjna? Do czego najlepiej się nadaje? + krótka opinia: polecam, ale ... czy odradzam zdecydowanie bo ... Propozycja takiej ankiety padała z mojej strony już wielokrotnie Między innymi TU ![]() Myślałem, że ktoś mądrzejszy nad czymś takim by pomyślał Ale raczej widzę, że nic z tego Więc jak będę miał chwilę czasu to spóbuję sklecić coś takiego W końcu lepsze to niż kolejny temat: "Chcę kupić nagrywarkę do 500zł" ![]() Tyle! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|