Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.10.2004, 15:58   #1
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Stare czasy można powspominać

Bo i jest co!

Ale świat się zmienia i nie jest on taki całkowicie zły

Nowicjusze? No cóż!

Pytanie tylko co masz na myśli mówiąc: "Nowicjusze" ...
Nie jestem Monterem ale wydaje mi sie pisal o starszych czasach niz styczen 2004. Duzo starszych. Pamietam jak jeszcze nie bylem nawet zarejestrowany na forum i byl taki temat w ktorym Sebastian we WSESie testowal nosniki CDR. To byly czasy Czasy kiedy Ci co mowili z sesnsem i na temat byli na porzadku dziennym, a czatownicy byli z miejsca upominani. Kiedy moderacja byla 'zdrowa', stanowcza i sprawiedliwa (moze brzmi to jak slogan ale nic lepszego nie bylem w stanie wymyslec). Teraz to forum.cdrinfo.pl jest jedna wielka czatownia z doslownie kilkoma elementami CDRinfo. 80% postow w dzialach technicznych to OT lub jakies targi i klotnie, modecja jest fikcja i nie widac nawet malej szansy na poprawe.
pawelblu jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.10.2004, 16:48   #2
aZyga
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.11.2003
aZyga w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No ja juz wiem co kupie.I dzieki wielkie za sugestie, dzieki nim nie musialem czytac wszystkich specyfikacji ,tylko ograniczylem sie do kilku modeli.
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''.
Fora to wolne dyskusje i jezeli ktos ma ochote to pomaga ,a jezeli nie to moze wrzucic jakis dowcip na temat pytajacego.Tylko jak to swiadczy o Nim?
To nie dotyczy Vizzarda , bo On akurat czesto udziela trafnych odpowiedzi, ale jest masa takich co udaja ,ze wiedza wszystko i nabijaja sie z innych.A zaloze sie , ze nagranej plyty AUDIO przeze mnie nie potrafiliby przegrac.Panowie luz, kto chce pomagac pomaga, a jak komus pytanie wydaje sie proste to tym bardziej powinien pomagac .No ale mamy ,,demokracje'' i wcale nie musi .
POZDRO
aZyga jest offline  
Stary 25.10.2004, 19:19   #3
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez aZyga
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''
Dlatego napisałem: "zazwyczaj" a nie "zawsze"

Zdarzają się wyjątki

Ale naprawdę zakrawa to na swojego rodzaju ewenement

Cytat:
Napisany przez aZyga
To nie dotyczy Vizzarda , bo On akurat czesto udziela trafnych odpowiedzi
Dzięki!

BTW A ile na ile jest trafnych?

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Nie jestem Monterem ale wydaje mi sie pisal o starszych czasach niz styczen 2004. Duzo starszych. Pamietam jak jeszcze nie bylem nawet zarejestrowany na forum i byl taki temat w ktorym Sebastian we WSESie testowal nosniki CDR. To byly czasy Czasy kiedy Ci co mowili z sesnsem i na temat byli na porzadku dziennym, a czatownicy byli z miejsca upominani. Kiedy moderacja byla 'zdrowa', stanowcza i sprawiedliwa (moze brzmi to jak slogan ale nic lepszego nie bylem w stanie wymyslec). Teraz to forum.cdrinfo.pl jest jedna wielka czatownia z doslownie kilkoma elementami CDRinfo. 80% postow w dzialach technicznych to OT lub jakies targi i klotnie, modecja jest fikcja i nie widac nawet malej szansy na poprawe.
Jakoś dziwnie kojarzy mi się data styczeń 2004
Coś jakby znajomego, bliskiego, co to takiego ...

Powiem krótko, żeby nie tworzyć niepotrzebnego OT

Kiedyś nie było takiego dostępu do internetu

A więc i liczba użytkowników była mniejsza

Mniej było pracy z administrowaniem/moderowaniem

Teraz dziennie powstaje taka masa postów

Że niestety jestem pewien, że żaden Admin/Moder tego nie przerobi

Poza tym kiedyś jakieś grzeczniejsze, kulturalniejsze i rozgarnięte społeczeństwo było

W tej chwili zwrócenie uwagi przez jednego czy drugiego usera może posłużyć

Miast ingerencji Admina/Modera - to moje zdanie

Nikt nie musi się z nim zgadzać

Ponadto jeżeli ktoś nie darzy sympatią innych userów

To spokojnie może ich wrzucić na :ignorowac

Siedzieć spokojnie w domku

Popijać herbatkę ziołową
I zapodawać WSESA - test po teście

VIZZARD jest offline  
Stary 25.10.2004, 19:23   #4
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
ale widze ze jestes konserwatysta strasznym i ty masz iloraz inteligeci 122 no daj spokuj
legion jest offline  
Stary 25.10.2004, 19:31   #5
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
ale widze ze jestes konserwatysta strasznym i ty masz iloraz inteligeci 122 no daj spokuj
legion, ale co ma jedno z drugim wspolnego?
BTW to jest IQ wg TVN, a to nie to samo co IQ
Stary 25.10.2004, 19:46   #6
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
legion, ale co ma jedno z drugim wspolnego?
BTW to jest IQ wg TVN, a to nie to samo co IQ
Dla mnie ma ale to byl maly OT bo pawelble ciagle sie powtarza i ciagle to samo do znudzenia jak nie o kp to o tym jak kiedys bylo i tak nonstop ale jak jestes jego obronca to spokos przepraszam ze cie urazilem.
Jezeli zamiecil scrn to chyba chcial pokazac ze jest taki madry i inteligetny na tym forum

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2004 o godz. 19:51
legion jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: