![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#181 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 25.10.2004 o godz. 07:52 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#182 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pomoc kazdy tu dostanie poczytaj tematy gdzie ludzie maja jakis problemy ktorych nie potrafia rozwiazac a jezeli pojawia sie temat z lenistwa bo niechce sie szukac wtedy powstaj roznego typu kwiatki ![]() Ostania sprawa jest taka ze forum nie musi byc skostniala instytucja gdzie przychodzisz i piszesz bez osobowo post ktore wydaja sie kompedjum wiedzy a humor jeszcze nikomu nie zaszkodzil wiec wydaje mi sie ze nie trzeba byc takim sztywnym userem jak tu niektorzy proponuja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#183 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bo i jest co! ![]() Ale świat się zmienia i nie jest on taki całkowicie zły ![]() Nowicjusze? No cóż! Pytanie tylko co masz na myśli mówiąc: "Nowicjusze" Tutaj zazwyczaj nowicjusze - czyli tzw. zieloni To lenie śmierdzące, analfabeci, ignoranci i pyskacze ![]() Byle nowicjusz, ba! Ten kto posiadł magiczną umiejętność czytania Na pewno wchodząc tu widzi regulamin, ogłoszenia Adminów/Moderów Bo to się rzuca w oczy ![]() A jak ktoś ma to w dupie - to niestety już niech pretensje ma do siebie Uwierz mi, że zanim coś odpowiem - potrafię wyszukać informacje na ten temat A dopiero później odpowiadam Tak a nie inaczej Dlaczego? Bo jest to do znalezienia Tylko się nie chce, nie ma czasu, spieszy się i takie tam :\ Jeżeli zaś chodzi o rzeczowe opinie - to także są, ale ... No właśnie! Ale! Co rozumieć przez rzeczową opinię? Najbardziej rzeczowa opinia jaką ostatnio widziałem Została popełniona przez niejakiego Czołgistę ![]() Znajduje się ona TU w temacie "Co kupić?" A temat ten po to właśnie został założony ![]() Zawiera ona jednak dość kontrowersyjną część A mianowicie wykresy z kProbe Wykresy z kProbe zaś, to ostatnio jeden z najbardziej kontrowersyjnych tematów na forum Gdyż wielu jest zdania, że nie ma sensu ich robić - bo są niewiarygodne OK! To jeżeli testy te są niewiarygodne - to od kiedy się takie stały No i co dać w zamian? Sens fachowej i rzeczowej wypowiedzi jest wtedy gdy zawiera jakąś treść doświadczalną Bo jeżeli takowa się nie znajdzie To po co takie wypowiedzi? No po co? Od zawsze wiadomo, że gdzie trzech użytkowników - tam cztery zdania I każdy będzie swoje chwalił Więco fachowe i rzeczowe opinie w stylu: "Mam ją! Jest za***ista!" "Wypaliłem 60 płyt + i - i żadnej nie skopała" "Chodzi mi w stacjonarce" itp. Według mnie są bezcelowe i równie dobrze mogło by ich nie być w ogóle Bo takie teksty to można napisać o większości dostępnych obecnie nagrywarek ![]() Nie chcę już dalej tego ciągnąć - bo ten kto widzi i wie o co chodzi - to będzie to wiedział Inny - nawet jak by mu na nosie przykleić - to nie zauważy ![]() Dlatego kończąc powtórzę raz jeszcze, że oprócz takiego przyklejonego tematu: "Co kupić?" Należało by utworzyć ankietę na temat nagrywarek z opinią i drobnym komentarzem Bez zbytniego rozpisywania się To dało by naprawdę ogólny pogląd na temat: Jaka nagrywarka jest najczęściej kupowana? Jaka nagrywarka jest najbardziej awaryjna/bezawaryjna? Do czego najlepiej się nadaje? + krótka opinia: polecam, ale ... czy odradzam zdecydowanie bo ... Propozycja takiej ankiety padała z mojej strony już wielokrotnie Między innymi TU ![]() Myślałem, że ktoś mądrzejszy nad czymś takim by pomyślał Ale raczej widzę, że nic z tego Więc jak będę miał chwilę czasu to spóbuję sklecić coś takiego W końcu lepsze to niż kolejny temat: "Chcę kupić nagrywarkę do 500zł" ![]() Tyle! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#184 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#185 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.11.2003
![]() |
No ja juz wiem co kupie.I dzieki wielkie za sugestie, dzieki nim nie musialem czytac wszystkich specyfikacji ,tylko ograniczylem sie do kilku modeli.
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''. Fora to wolne dyskusje i jezeli ktos ma ochote to pomaga ,a jezeli nie to moze wrzucic jakis dowcip na temat pytajacego.Tylko jak to swiadczy o Nim? To nie dotyczy Vizzarda ![]() ![]() ![]() POZDRO |
![]() |
![]() |
#186 | |||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Zdarzają się wyjątki Ale naprawdę zakrawa to na swojego rodzaju ewenement ![]() Cytat:
![]() BTW A ile na ile jest trafnych? ![]() ![]() Cytat:
Coś jakby znajomego, bliskiego, co to takiego ... ![]() Powiem krótko, żeby nie tworzyć niepotrzebnego OT Kiedyś nie było takiego dostępu do internetu A więc i liczba użytkowników była mniejsza Mniej było pracy z administrowaniem/moderowaniem Teraz dziennie powstaje taka masa postów Że niestety jestem pewien, że żaden Admin/Moder tego nie przerobi Poza tym kiedyś jakieś grzeczniejsze, kulturalniejsze i rozgarnięte społeczeństwo było ![]() W tej chwili zwrócenie uwagi przez jednego czy drugiego usera może posłużyć Miast ingerencji Admina/Modera - to moje zdanie Nikt nie musi się z nim zgadzać ![]() Ponadto jeżeli ktoś nie darzy sympatią innych userów To spokojnie może ich wrzucić na :ignorowac Siedzieć spokojnie w domku Popijać herbatkę ziołową I zapodawać WSESA - test po teście ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#187 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
BTW to jest IQ wg TVN, a to nie to samo co IQ
![]() |
#189 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Jezeli zamiecil scrn to chyba chcial pokazac ze jest taki madry i inteligetny na tym forum ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2004 o godz. 19:51 |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
![]() nie jestem niczyim obronca, pawelblu sie chyba sam potrafi obronic, tylko pytanie przed czym? a 122 to chyba nie jest wynik, ktorym mozna sie jakos specjalnie chwalic (a sam mialem gorszy ![]() dalej twierdze, ze 'konserwatyzm' pawelblu nie ma zwiazku z jego IQ czy jego IQ wg TVN nie chce wszczynac kolejnej awantury na forum, dosyc ich ostatnio, przepraszam wszystkich za OT
UWAGA: nie mylic z MODeratorem! . Ostatnio zmieniany przez pykson : 25.10.2004 o godz. 20:38 |
![]() |
![]() |
#191 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
IQ wg. TVN nie ma nic wspolnego z IQ, zreszta testy IQ tez nie duzo maja wspolnego z sama inteligencja. A ta inteligencja (choc przyznam nieskromnie, ze wydaje mi sie, ze jej mi nie brakuje) tez nie ma zbyt duzo wspolnego z konserwatyzmem, a ten nie rowniez ma niewiele wspolnego z tym co ja robie, zeby tutaj bylo w miare normalnie. 'Starej gwardi' juz nie ma miedzy innymi przez takich krzykaczy jak legion ktorzy wpi3przaja sie wszedzie i wrzucaja tam swoje glupawe uwagi (tak jak w tym temacie - do jasnej cholery co wspolnego ma moj 'niby' konserwatyzm w sprawie fotmuly tego forum do tematu 'nagrywarki DVD - co polecacie?'). Dlatego tez juz dawno wrzucilem go do listy ignorowanych i prosze w miare mozliwosci o niecytowanie jego dennych uwag. Poza tym ja nie mowie ze forum ma sie zmienic w to, czym bylo kiedys, tylko zeby na forum bylo tak normalnie i na poziomie jak kiedys, ale nie jest i nie bedzie. Acha i skoncze w stylu Sida - niech legion sie nie wysila nad pisaniem odpowiedzi bo i tak nie bede jej czytal i mam ja gleboko w dupie. |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.s ja tez mam gleboko ciebie i twoje wypowiedzi jak to inteligentnie powiedziales w "dupie" |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Panowie przesadzacie. Pawelblu jesteś ze starej gwardii
![]() PS. Pawelblu narazie krzykacze (Liteonowcy) są na fali, wiec tak jak ja możesz dostać bana... ![]()
GIGABYTE GA8N-SLI, INTEL PENTIUM 630 ,TT BLUEORB2, GEIL 2x512 DDR PC533 DDR2, GALAXY 6800XT 256MB, PLEXTOR PX-755A, LITEON 16H5S, PLEXTOR PX-750A i HP 840i Ostatnio zmieniany przez tytusdezoo : 25.10.2004 o godz. 23:13 |
![]() |
![]() |
#194 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I zacznijmy od tego ze tu nikt nie jest na fali moze ty bo sie obudziles jak z zimowego snu a tak po za tym to wyzej wymieniony przez ciebie user sam ma oem liteona ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2004 o godz. 23:59 |
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
|