Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.10.2004, 16:48   #22
aZyga
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.11.2003
aZyga w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No ja juz wiem co kupie.I dzieki wielkie za sugestie, dzieki nim nie musialem czytac wszystkich specyfikacji ,tylko ograniczylem sie do kilku modeli.
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''.
Fora to wolne dyskusje i jezeli ktos ma ochote to pomaga ,a jezeli nie to moze wrzucic jakis dowcip na temat pytajacego.Tylko jak to swiadczy o Nim?
To nie dotyczy Vizzarda , bo On akurat czesto udziela trafnych odpowiedzi, ale jest masa takich co udaja ,ze wiedza wszystko i nabijaja sie z innych.A zaloze sie , ze nagranej plyty AUDIO przeze mnie nie potrafiliby przegrac.Panowie luz, kto chce pomagac pomaga, a jak komus pytanie wydaje sie proste to tym bardziej powinien pomagac .No ale mamy ,,demokracje'' i wcale nie musi .
POZDRO
aZyga jest offline  

Twoje uprawnienia: