Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.10.2004, 07:46   #181
RAVENSHEART
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
RAVENSHEART zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
masz racje, blog blogiem, ale zapewniam, ze dowiesz sie tu 'CZEGOS O NAGRYWARKACH DVD' i nie tylko o nich

chciałem dowiedzieć się czegoś o niektórych modelach -błędach w biosach ,poprawionych biosach itp. a nie tylko ze LG to szajs LITEON do d...y itp.Z tego co pamietam np. pierwsze nagrywarki DVD LITE ON na poczatku niezbyt zachwycały,ale teraz trudno mi powiedzieć bo firma co chwila wydaje albo nowy model albo nowy bios- ale przecież nie zawsze co nowe to lepsze.

nie wiem co mozna chciec wiedziec o nagrywarkach, a nie ma tego na tym forum

moze i jest ale zawalone straszna górą spamu

funkcja 'szukaj' pomoze Ci znalezc to 'cos', a jak nie znajdziesz to pytaj, z pewnoscia znajdzie sie odpowiedz

funkcja szukaj nie bierze odpowiedzialności za treść watków-np ten wątek znalazłem w ten sposób

p.s. nie pytaj tylko, czy liteon dobrze pali, bo to juz chyba nie przejdzie

osobiscie, nawiazujac do tematu tego watku, nie polecam zakupu zadnej nagrywarki DVD, bo jak ktos pyta co kupic to jeszcze do niej nie dorosl

sformułowanie ładne tylko bezsensowne,neguje potrzebe pytań,do.Sprawa jest prosta do pytań potrzebne są osoby które umieja na nie odpowiedzieć w miarę rzeczowo.Przecież kiedyś to Forum było bardzo opiniotwórcze.Kontrowersje co do sprzętu różnych firm itp były zawsze,ale przy odrobinie krytycyzmu można było sobie wyrobić opinie na temat konkretnego sprzętu
Topiki na tematy jaka płyta (napęd itp) jest lepszy zawsze toczeły się na tym forum , ale mimo wszystko można było co nieco konkretnego też sie dowiedzieć.Teraz jak ktoś przez jakis czas tutaj nie zaglądał to musi przekopać się przez setki postów w stylu pochrząkiwań potakiwań gratulacji,powtarzania tego samego , a brak rzeczowych opinii na temat znanego i użytkowanego przez siebie sprzętu .

Ravensheart

Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 25.10.2004 o godz. 07:52
RAVENSHEART jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.10.2004, 11:02   #182
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez RAVENSHEART
Topiki na tematy jaka płyta (napęd itp) jest lepszy zawsze toczeły się na tym forum , ale mimo wszystko można było co nieco konkretnego też sie dowiedzieć.Teraz jak ktoś przez jakis czas tutaj nie zaglądał to musi przekopać się przez setki postów w stylu pochrząkiwań potakiwań gratulacji,powtarzania tego samego , a brak rzeczowych opinii na temat znanego i użytkowanego przez siebie sprzętu .
Nie ma co tu rozwazac @bartez puscil temat zwiazany z umieszczeniem przyklejonego tematu na temat jaki sprzet codziennie pojawiaja sie tematy w stylu co kupic,czy te nagrywarki sa dobre itp. ,wiec staje sie to nude jakby ludzie nie wiedzieli ze jest cos takiego jak opcja szukaj wiec nawet glupie i humorystczne uwagi by sie skonczyly oraz polenik ktora nagrywarka jest lepsza.
Pomoc kazdy tu dostanie poczytaj tematy gdzie ludzie maja jakis problemy ktorych nie potrafia rozwiazac a jezeli pojawia sie temat z lenistwa bo niechce sie szukac wtedy powstaj roznego typu kwiatki.
Ostania sprawa jest taka ze forum nie musi byc skostniala instytucja gdzie przychodzisz i piszesz bez osobowo post ktore wydaja sie kompedjum wiedzy a humor jeszcze nikomu nie zaszkodzil wiec wydaje mi sie ze nie trzeba byc takim sztywnym userem jak tu niektorzy proponuja
legion jest offline  
Stary 25.10.2004, 11:57   #183
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Monter
To co czytałeś kolego @Czołgista, to wspomnienie starych czasów, kiedy serio było tylko rzeczowo i na temat. Teraz każdy dział to OffTopic conajmniej, a wątki w większości zawierają treści i posiadają wygląd bloga niedowartościowanej małolaty, jak kolega @Ravensheart słusznie zauważył.
Prym moim skromnym zdaniem wiedzie kolega @Vizzard, do którego osobiście nic nie mam, ale obiektywnie rzecz biorąc żarty jakie możemy tu od jakiegoś czasu poczytać dla nowicjuszy są niezrozumiałe, a wręcz mylące. Jak tak dalej pójdzie, forum zostanie okrzyknięte żródłem... dezinformacji. Nic tak nie psuje opinii, jak wypalarkowi nowicjusze, którzy przez czyjeś żarty stracili albo kasę, albo masę płyt, lub co gorsza - sprzęt.
No ale to tylko moje staroświeckie nic nie wnoszące zdanie.
Pozdrawiam.
Stare czasy można powspominać

Bo i jest co!

Ale świat się zmienia i nie jest on taki całkowicie zły

Nowicjusze? No cóż!

Pytanie tylko co masz na myśli mówiąc: "Nowicjusze"

Tutaj zazwyczaj nowicjusze - czyli tzw. zieloni
To lenie śmierdzące, analfabeci, ignoranci i pyskacze

Byle nowicjusz, ba! Ten kto posiadł magiczną umiejętność czytania

Na pewno wchodząc tu widzi regulamin, ogłoszenia Adminów/Moderów

Bo to się rzuca w oczy

A jak ktoś ma to w dupie - to niestety już niech pretensje ma do siebie

Uwierz mi, że zanim coś odpowiem - potrafię wyszukać informacje na ten temat

A dopiero później odpowiadam

Tak a nie inaczej

Dlaczego?

Bo jest to do znalezienia

Tylko się nie chce, nie ma czasu, spieszy się i takie tam :\

Jeżeli zaś chodzi o rzeczowe opinie - to także są, ale ...

No właśnie! Ale!

Co rozumieć przez rzeczową opinię?

Najbardziej rzeczowa opinia jaką ostatnio widziałem

Została popełniona przez niejakiego Czołgistę

Znajduje się ona TU w temacie "Co kupić?"

A temat ten po to właśnie został założony

Zawiera ona jednak dość kontrowersyjną część

A mianowicie wykresy z kProbe

Wykresy z kProbe zaś, to ostatnio jeden z najbardziej kontrowersyjnych tematów na forum

Gdyż wielu jest zdania, że nie ma sensu ich robić - bo są niewiarygodne

OK!

To jeżeli testy te są niewiarygodne - to od kiedy się takie stały

No i co dać w zamian?

Sens fachowej i rzeczowej wypowiedzi jest wtedy gdy zawiera jakąś treść doświadczalną

Bo jeżeli takowa się nie znajdzie

To po co takie wypowiedzi?

No po co?

Od zawsze wiadomo, że gdzie trzech użytkowników - tam cztery zdania

I każdy będzie swoje chwalił

Więco fachowe i rzeczowe opinie w stylu:

"Mam ją! Jest za***ista!"

"Wypaliłem 60 płyt + i - i żadnej nie skopała"

"Chodzi mi w stacjonarce"

itp.

Według mnie są bezcelowe i równie dobrze mogło by ich nie być w ogóle

Bo takie teksty to można napisać o większości dostępnych obecnie nagrywarek

Nie chcę już dalej tego ciągnąć - bo ten kto widzi i wie o co chodzi - to będzie to wiedział

Inny - nawet jak by mu na nosie przykleić - to nie zauważy

Dlatego kończąc powtórzę raz jeszcze, że oprócz takiego przyklejonego tematu: "Co kupić?"

Należało by utworzyć ankietę na temat nagrywarek z opinią i drobnym komentarzem

Bez zbytniego rozpisywania się

To dało by naprawdę ogólny pogląd na temat:

Jaka nagrywarka jest najczęściej kupowana?

Jaka nagrywarka jest najbardziej awaryjna/bezawaryjna?

Do czego najlepiej się nadaje?

+ krótka opinia: polecam, ale ... czy odradzam zdecydowanie bo ...

Propozycja takiej ankiety padała z mojej strony już wielokrotnie

Między innymi TU

Myślałem, że ktoś mądrzejszy nad czymś takim by pomyślał

Ale raczej widzę, że nic z tego

Więc jak będę miał chwilę czasu to spóbuję sklecić coś takiego

W końcu lepsze to niż kolejny temat:

"Chcę kupić nagrywarkę do 500zł"

Tyle!

VIZZARD jest offline  
Stary 25.10.2004, 15:58   #184
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Stare czasy można powspominać

Bo i jest co!

Ale świat się zmienia i nie jest on taki całkowicie zły

Nowicjusze? No cóż!

Pytanie tylko co masz na myśli mówiąc: "Nowicjusze" ...
Nie jestem Monterem ale wydaje mi sie pisal o starszych czasach niz styczen 2004. Duzo starszych. Pamietam jak jeszcze nie bylem nawet zarejestrowany na forum i byl taki temat w ktorym Sebastian we WSESie testowal nosniki CDR. To byly czasy Czasy kiedy Ci co mowili z sesnsem i na temat byli na porzadku dziennym, a czatownicy byli z miejsca upominani. Kiedy moderacja byla 'zdrowa', stanowcza i sprawiedliwa (moze brzmi to jak slogan ale nic lepszego nie bylem w stanie wymyslec). Teraz to forum.cdrinfo.pl jest jedna wielka czatownia z doslownie kilkoma elementami CDRinfo. 80% postow w dzialach technicznych to OT lub jakies targi i klotnie, modecja jest fikcja i nie widac nawet malej szansy na poprawe.
pawelblu jest offline  
Stary 25.10.2004, 16:48   #185
aZyga
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.11.2003
aZyga w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No ja juz wiem co kupie.I dzieki wielkie za sugestie, dzieki nim nie musialem czytac wszystkich specyfikacji ,tylko ograniczylem sie do kilku modeli.
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''.
Fora to wolne dyskusje i jezeli ktos ma ochote to pomaga ,a jezeli nie to moze wrzucic jakis dowcip na temat pytajacego.Tylko jak to swiadczy o Nim?
To nie dotyczy Vizzarda , bo On akurat czesto udziela trafnych odpowiedzi, ale jest masa takich co udaja ,ze wiedza wszystko i nabijaja sie z innych.A zaloze sie , ze nagranej plyty AUDIO przeze mnie nie potrafiliby przegrac.Panowie luz, kto chce pomagac pomaga, a jak komus pytanie wydaje sie proste to tym bardziej powinien pomagac .No ale mamy ,,demokracje'' i wcale nie musi .
POZDRO
aZyga jest offline  
Stary 25.10.2004, 19:19   #186
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez aZyga
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''
Dlatego napisałem: "zazwyczaj" a nie "zawsze"

Zdarzają się wyjątki

Ale naprawdę zakrawa to na swojego rodzaju ewenement

Cytat:
Napisany przez aZyga
To nie dotyczy Vizzarda , bo On akurat czesto udziela trafnych odpowiedzi
Dzięki!

BTW A ile na ile jest trafnych?

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Nie jestem Monterem ale wydaje mi sie pisal o starszych czasach niz styczen 2004. Duzo starszych. Pamietam jak jeszcze nie bylem nawet zarejestrowany na forum i byl taki temat w ktorym Sebastian we WSESie testowal nosniki CDR. To byly czasy Czasy kiedy Ci co mowili z sesnsem i na temat byli na porzadku dziennym, a czatownicy byli z miejsca upominani. Kiedy moderacja byla 'zdrowa', stanowcza i sprawiedliwa (moze brzmi to jak slogan ale nic lepszego nie bylem w stanie wymyslec). Teraz to forum.cdrinfo.pl jest jedna wielka czatownia z doslownie kilkoma elementami CDRinfo. 80% postow w dzialach technicznych to OT lub jakies targi i klotnie, modecja jest fikcja i nie widac nawet malej szansy na poprawe.
Jakoś dziwnie kojarzy mi się data styczeń 2004
Coś jakby znajomego, bliskiego, co to takiego ...

Powiem krótko, żeby nie tworzyć niepotrzebnego OT

Kiedyś nie było takiego dostępu do internetu

A więc i liczba użytkowników była mniejsza

Mniej było pracy z administrowaniem/moderowaniem

Teraz dziennie powstaje taka masa postów

Że niestety jestem pewien, że żaden Admin/Moder tego nie przerobi

Poza tym kiedyś jakieś grzeczniejsze, kulturalniejsze i rozgarnięte społeczeństwo było

W tej chwili zwrócenie uwagi przez jednego czy drugiego usera może posłużyć

Miast ingerencji Admina/Modera - to moje zdanie

Nikt nie musi się z nim zgadzać

Ponadto jeżeli ktoś nie darzy sympatią innych userów

To spokojnie może ich wrzucić na :ignorowac

Siedzieć spokojnie w domku

Popijać herbatkę ziołową
I zapodawać WSESA - test po teście

VIZZARD jest offline  
Stary 25.10.2004, 19:23   #187
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
ale widze ze jestes konserwatysta strasznym i ty masz iloraz inteligeci 122 no daj spokuj
legion jest offline  
Stary 25.10.2004, 19:31   #188
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
ale widze ze jestes konserwatysta strasznym i ty masz iloraz inteligeci 122 no daj spokuj
legion, ale co ma jedno z drugim wspolnego?
BTW to jest IQ wg TVN, a to nie to samo co IQ
Stary 25.10.2004, 19:46   #189
legion
XII

Cytat:
Napisany przez pykson
legion, ale co ma jedno z drugim wspolnego?
BTW to jest IQ wg TVN, a to nie to samo co IQ
Dla mnie ma ale to byl maly OT bo pawelble ciagle sie powtarza i ciagle to samo do znudzenia jak nie o kp to o tym jak kiedys bylo i tak nonstop ale jak jestes jego obronca to spokos przepraszam ze cie urazilem.
Jezeli zamiecil scrn to chyba chcial pokazac ze jest taki madry i inteligetny na tym forum

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2004 o godz. 19:51
legion jest offline  
Stary 25.10.2004, 20:36   #190
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>

nie jestem niczyim obronca, pawelblu sie chyba sam potrafi obronic, tylko pytanie przed czym?

a 122 to chyba nie jest wynik, ktorym mozna sie jakos specjalnie chwalic (a sam mialem gorszy )
dalej twierdze, ze 'konserwatyzm' pawelblu nie ma zwiazku z jego IQ czy jego IQ wg TVN

nie chce wszczynac kolejnej awantury na forum, dosyc ich ostatnio, przepraszam wszystkich za OT

Ostatnio zmieniany przez pykson : 25.10.2004 o godz. 20:38
pykson jest offline  
Stary 25.10.2004, 21:11   #191
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson

nie jestem niczyim obronca, pawelblu sie chyba sam potrafi obronic, tylko pytanie przed czym?

a 122 to chyba nie jest wynik, ktorym mozna sie jakos specjalnie chwalic (a sam mialem gorszy )
dalej twierdze, ze 'konserwatyzm' pawelblu nie ma zwiazku z jego IQ czy jego IQ wg TVN

nie chce wszczynac kolejnej awantury na forum, dosyc ich ostatnio, przepraszam wszystkich za OT
Dokladnie.

IQ wg. TVN nie ma nic wspolnego z IQ, zreszta testy IQ tez nie duzo maja wspolnego z sama inteligencja. A ta inteligencja (choc przyznam nieskromnie, ze wydaje mi sie, ze jej mi nie brakuje) tez nie ma zbyt duzo wspolnego z konserwatyzmem, a ten nie rowniez ma niewiele wspolnego z tym co ja robie, zeby tutaj bylo w miare normalnie. 'Starej gwardi' juz nie ma miedzy innymi przez takich krzykaczy jak legion ktorzy wpi3przaja sie wszedzie i wrzucaja tam swoje glupawe uwagi (tak jak w tym temacie - do jasnej cholery co wspolnego ma moj 'niby' konserwatyzm w sprawie fotmuly tego forum do tematu 'nagrywarki DVD - co polecacie?'). Dlatego tez juz dawno wrzucilem go do listy ignorowanych i prosze w miare mozliwosci o niecytowanie jego dennych uwag. Poza tym ja nie mowie ze forum ma sie zmienic w to, czym bylo kiedys, tylko zeby na forum bylo tak normalnie i na poziomie jak kiedys, ale nie jest i nie bedzie.

Acha i skoncze w stylu Sida - niech legion sie nie wysila nad pisaniem odpowiedzi bo i tak nie bede jej czytal i mam ja gleboko w dupie.
pawelblu jest offline  
Stary 25.10.2004, 22:16   #192
legion
XII

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Dokladnie.

IQ wg. TVN nie ma nic wspolnego z IQ, zreszta testy IQ tez nie duzo maja wspolnego z sama inteligencja. A ta inteligencja (choc przyznam nieskromnie, ze wydaje mi sie, ze jej mi nie brakuje) tez nie ma zbyt duzo wspolnego z konserwatyzmem, a ten nie rowniez ma niewiele wspolnego z tym co ja robie, zeby tutaj bylo w miare normalnie. 'Starej gwardi' juz nie ma miedzy innymi przez takich krzykaczy jak legion ktorzy wpi3przaja sie wszedzie i wrzucaja tam swoje glupawe uwagi (tak jak w tym temacie - do jasnej cholery co wspolnego ma moj 'niby' konserwatyzm w sprawie fotmuly tego forum do tematu 'nagrywarki DVD - co polecacie?'). Dlatego tez juz dawno wrzucilem go do listy ignorowanych i prosze w miare mozliwosci o niecytowanie jego dennych uwag. Poza tym ja nie mowie ze forum ma sie zmienic w to, czym bylo kiedys, tylko zeby na forum bylo tak normalnie i na poziomie jak kiedys, ale nie jest i nie bedzie.

Acha i skoncze w stylu Sida - niech legion sie nie wysila nad pisaniem odpowiedzi bo i tak nie bede jej czytal i mam ja gleboko w dupie.
@Pawelble no niebrak ci inteligeci jak sam tak mowisz ale ciagle o tym samym zmienil bys plyte bo troche sie juz zdarla.Ty i stara gwardia no nie rozsmieszaj mnie moze juz czas do niej dolaczyc bo teraz era krzykaczy sie zaczela .

P.s ja tez mam gleboko ciebie i twoje wypowiedzi jak to inteligentnie powiedziales w "dupie"
legion jest offline  
Stary 25.10.2004, 23:07   #193
tytusdezoo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 18.11.2003
tytusdezoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Panowie przesadzacie. Pawelblu jesteś ze starej gwardii Ja tez z nej jestem( od bardzo dawna) ale wcale nie znaczy ze będę ignorował kogoś. Chociaż Legion czasami przesadza w obrażaniu, teraz myślę że tez to robi. Pyskacze Litonowcy jeszcze będą płakać..........

PS. Pawelblu narazie krzykacze (Liteonowcy) są na fali, wiec tak jak ja możesz dostać bana...

Ostatnio zmieniany przez tytusdezoo : 25.10.2004 o godz. 23:13
tytusdezoo jest offline  
Stary 25.10.2004, 23:44   #194
legion
XII

Cytat:
Napisany przez tytusdezoo
Chociaż Legion czasami przesadza w obrażaniu, teraz myślę że tez to robi. Pyskacze Litonowcy jeszcze będą płakać..........
PS. Pawelblu narazie krzykacze (Liteonowcy) są na fali, wiec tak jak ja możesz dostać bana...
No niewie gdzie przesadzilem w obrazaniu moze mi pokazesz narazie to ja widze samych neco pion pyskaczy wpychajacych sie do tematow nie zwiazanych z nimi z tekstami kup sobie lepiej X bo Y to smiec.
I zacznijmy od tego ze tu nikt nie jest na fali moze ty bo sie obudziles jak z zimowego snu a tak po za tym to wyzej wymieniony przez ciebie user sam ma oem liteona

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2004 o godz. 23:59
legion jest offline  
Stary 25.10.2004, 23:56   #195
tytusdezoo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 18.11.2003
tytusdezoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
I zacznijmy od tego ze tu nik nie jest na fali moze ty bo sie obudziles jak z zimowego snu a tak po za tym to wyzej wymieniony przez ciebie user sam oem liteona
Cały czas tu jestem i czytam te wasze brednie.

Twoje uprawnienia: