![]() |
Cytat:
|
:spoko:
|
Po¶piech złym przyjacielem i czasem trzeba odszczekać.
Niniejszym serdecznie i uroczy¶cie przepraszam tytusadezoo za nałożenie ban'a. Był to bł±d z mojej strony wywołany ciut po¶piesznym przejrzeniem postów w okolicach postu drugiego z zabanowanych dzi¶ przeze mnie forumowiczów. Jeszcze raz najmocniej przepraszam tytusadezoo. @Romek i A'Tomek: drugie post scriptum z priv'a jednak dla mnie jest nadal hmm... w mocy. |
@Romek i A`Tomek:
jak rozumiem jeste¶ ofiar± mojego małego wypadu w opcje dotycz±ce banowania userów, tak? Dwóch forumowiczów zarobiło dzi¶ ode mnie bana. Oba bany na 4 dni. W obu przypadkach nie przypadł mi do gustu 'poziom' argumentów (sic!?!). Je¶li masz z tym jaki¶ problem to proponuję przej¶cie na priv i/lub zgłoszenie moich poczynań administratorom forum. W tym forum i w tym temacie ta kwestia jest off-topic. Z mojej strony EOT. |
Tatu¶ to tobie daje na mikołaja takie zabawki, ja jestem na to za stary.
Pewnie szkoda mu kasy na lepsze. :D |
Cytat:
:cisza: |
Cytat:
Poczytaj moje wszystkie posty.( Wtedy jak miałem to gó...) |
Jak się mówi o czym¶ negatywnie, należy mieć odpowiednie argumenty. To jak z moim pytsaniem?
[edit: Cytat:
|
¦miejcie i :piwo: .
Przynajmniej wiem teraz dlaczego LITEON jest taki popularny. To forum jest sponsorowane przez pewn± firmę która ma ogromne zyski na tym swietnym sprzęcie. Za wkład, za pomoc itd , ban `an dla małpki jest najlepszym podziękowaniem. :ignorowac :ignorowac :ignorowac :ignorowac :ignorowac |
to takie fajne opisy typu "Banned" mozna tez sobie dopisac :D
:piwo: dla wszystkich z okazyji piatku |
Cytat:
ale to tylko moje domysły :peace: |
Ciekaw jestem kto i dlaczego zbanowal usera tytusdezoo...
Bo ze mehowww dostal bana to normalne, ale ban tytusa w porownaniu z innymi osobami prowadzacymi tu 'dyskusje' jest co najmniej niesprawiedliwy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
no i wychodzi ze pionek i nec pala bardzo podobnie - wrecz tak samo :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:14. |