![]() |
Cytat:
I nareszcie zaczynamy dochodzić do konsensusu! :czytaj: Dlatego tak bardzo nie lubię tematów: "Co kupić?" Bo nigdy z nich nic dobrego nie wynika :nie: Tylko czcze przechwałki - wałki :taktak: A co do biosów w Liteonie To wcale niekoniecznie bios musi być modyfikowany :nie: Te ze stajni Liteona też są niezgorsze A wręcz coraz lepsze :taktak: |
Cytat:
:sciana: |
Cytat:
|
trzeba bylo wymienic na nowsze bo mi sie znudzily pierw 411 potem 812 i teraz 832 :D - wszystkie byly i sa sprawne :D
a teraz czekam na jakis nowszy zeby wymienic :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tez juz mam nie pierwsza nagrywarke i teraz z rzedu mam 3 litka i jakos chodzi pieknie wiec dziwne sa dla mnie twoje wypowiedzi:> kazdy chwali to co ma wiec jak masz inna to sie ciesz :) nikomu nie udzielila sie zadna walka - co z tego ze jestes juz dluzej na forum tylko chyba jestes bardzo zapracowany bo troche malo sie wypowiadales od czasu rejestracji fakty jakie fakty ze pada to niech pada nie po to jest gwarancja 2 lata |
Cytat:
Jaka walka? ??? To najwyżej rozgrzewka jest ^_^ A teraz spójrz na powyższe posty I sprawdź, gdzie napisałem, że Liteon jest lepszy? Napisałem, że jest taki sam :taktak: I tylko trochę się różni :mruga: I sprawdź kto pierwszy zaczął I kto napisał co jest lepsze od czego? Będziesz wtedy wiedział co mnie drażni :taktak: Przechwałki! I ludzie lepszego Boga! :glaszcze: A co do walki to: "Żaden łajdak nie stanie mi na drodze Zawsze gotowy do walki, choć moim celem jest rozejm" :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
p.s tamten bardziej avatar do ciebie pasowal czemu zmieniles:( Cytat:
|
Cytat:
A co do wniosków na temat LITEON to może i awaryjny palnik ale w sprawnych rękach naprawdę nieźle chodzi i nie ma co na niego bluzgać. Tak trochę dystansu ! Wszystkie palniki mają swoje + i - . |
Cytat:
mozesz nie pyskowac na forym swoje glupie i bezmyslne wypowiedzi do zostaw dla siebie lub z kolegami tak rozmawiaj ale nie tu :( chcesz byc forumowiczem - chyba nie nie dorosles do tego z takimi tekstami co piszesz wszyscy co znaja VIZZARDA wiedza ze on tak pisze i jakie ma poczucie humoru a tobie wyraznie go brakuje :( wiec przestan wypowiadac sie w tematach w ktorych nie masz pojecia (wczesniej radze troche pocztac a potem glosowac) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:57. |