![]() |
Słuchajcie, jutro chcę kupić 1633S, już w polsce jest 1655? w jakiej cenie? kiedy sie ukazał?
|
poczekamy zobaczymy :D
|
Cytat:
|
Wyśmienita firma LITEON w przez rok wyprodukowała tyle modeli nagrywarek.
Co oni tam ciągle poprawiają??? wychodzi na to ze co 6 tygodni(statystycznie) mają nowy model: LDW-401S ( 4x 4x 12x + 40x 24x 40x ) DVD+RW LDW-411S ( 4x 4x / 4x 2x + 40x 24x 40x ) DVD Dual LDW-811S ( 8x 4x / 4x 2x + 40x 24x 40x ) DVD Dual LDW-451S ( 4x 4x / 4x 2x + 40x 24x 40x ) DVD Dual LDW-851S ( 8x 4x / 4x 2x + 40x 24x 40x ) DVD Dual SOHW-812S ( 8x 4x / 8x 4x + 40x 24x 40x ) DVD Dual SOHW-832S ( 8x 4x / 2.4x / 8x 4x + 40x 24x 40x ) DVD Dual SOHW-1213S ( 12x 4x / 8x 4x + 48x 24x 48x ) DVD Dual SOHW-1633S ( 16x 4x / 8x 4x / 16x / 2.4x + 48x 24x 48x ) DVD Dual SOHW-1653S ( 16x 4x / 12x 4x / 16x / 4x + 48x 24x 48x ) DVD-Dual :haha: :haha: :haha: :wow: :wow: :wow: Do tego jeszcze setki firmware. Co oni tam ciągle zmieniają. Ps. Napisze dłuższy news o Necu i o Litku oraz op Pioneer 108, dajcie mi troche czasu na testy i zrobienie wykresów. |
Cytat:
a moj liteon jeszcze mi sie ani razu nie posypal i dalej nie wytlumaczyles o co chodzi podales linka z ktorego za duzo nie skumaja inni wytlumacz prosze o co chodzi z opc :D jezeli jestes zwolennikiem nec'a |
Ilość załączników: 1
Tak właściwy nośnik to jest to!!! Szkoda tylko że litek tak dobrze pali przez piersze 3 mies. bo potem mu siada mechanizm optyczny.
I szkoda ze tak nie pali na minusach. Palona 12x: |
Ilość załączników: 1
Litek to napęd jedyny, niepowtarzalny. Ten wykres dedykuje Wszystkim zagorzałym przeciwnikom, którzy twierdzą że Litek nie potrafi wypalać.
Kto tak twierdzi jest w błędzie. Właściwy nośnik, dobrze dobrana strategia zapisu i program do wypalania a płytka będzie wypalona wzorcowo. :taktak: A dla Wszystkich ze stajni LiteOn'a tradycyjnie :piwo: Oto przykład: Verbatim-Pastel +Rx4 palony x4 na 1633S bios BS0H. :) |
Ciężki to ty jesteś i ten twój Liteon co sie spie...... za parem mies.
Jak znasz angielski to sobie poczytaj o poszatkowanych liniach o systemie OPC. Zobacz wykresy z Kprobe. :piwo: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=105169 |
Cytat:
jak jestes taki spec to doradz cos Uczniowi co jest grane :D i @boczi cie prosi o wytlumaczenie ja tez jestem ciekaw co madrego napiszesz:D |
Jestem początkujący, wyjasnijcie all dokladnie :glaszcze:
|
SAMSUNG był by lepszy. :haha:
|
A ja zamierzam jutro kupic LiteOn SOHW 1633S OEM za 345 zł brutto. Dobry wybór :> ?
|
Ale dałeś przykład buahahaaaaaaaaa!!!!!!!! :haha:
Zobacz najpierw przy jakiej prędkości zwolnił. Chyba takim amatorem to nie jesteś. |
Cytat:
No nie wiem czy porownanie pionka i litka to bzdura ale mozesz byc zdziwiony jakie sa wyniki nagrywania na 1633 przez kolege slawekj-a(http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...0&page=1&pp=15) jak zrobisz lepsze testy zapraszam moze ja zmienie zdanie jak pionek bedzie tak znacznie lepszy jak mowisz :D Cytat:
Nikt tu sie nie podnieca tylko taka prawda no prosze bardzo udowodnij mi jakosc zapisu twojej nagrywarki i porownamy bo wsadzenie plyty do ps2 i xbox-a nic nie znaczy:) masz tu swoja jakosc nec3500 -->http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...69&postcount=1 ----------------------------------------------------------------------------- PANOWIE DOWODY JESZCZE RAZ DOWODY PROSZE :D (napewno ich nie dostane :( tylko tekst w stylu nec jest najlepszy i juz :D) |
Nie chce juz zaczynac nowego tematu tylko napisze w tym bo to wlasnie tego do sie tyczy.
A wiec kupno nowej nagrywarki DVD. Mam 4 kandydatow 1- PIONEER DVR- 108 2- NEC ND-3500A 3- Liteon 1633 4- LG jakies tam 4 pozycja raczej u mnie odpada a nad 3 sie zastanawiam w ostatniej kolejnosci tak wiec pod uwage biore pierwsze 2 nagrywarki I tak PIONEER DVR- 108 za 359 zł, abrdzo mnie kusi bo wkoncu to PIONIEER ale NEC ND-3500A kusi cena bo za 325 zł i nie wiem co wybrac. W nagralem pare dvd ale na TDK 880N na esperanze za 1,20 zł i nie bylo zadnego problemu. Ale to bylo jakis czas temu i teraz chce se kupic swoja wypalarke. Co polecici z tych 2 Pionier czy NEC ( nec ma troche lepsze parametry ale nie wiem jak radzi sobie z korekcja bledow) PS prosil bym o pisanie konkretnych posotw a nie odsylanie do innych tematow bo mam malo czasu na namyslenie sie ( do soboty ) bo potem nie bede mial kasy. z gory dzieki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |