![]() |
Cytat:
Dostaniesz receptę: "Natyhmiast wymienic na LG, Pionier! Od renki" ^_^ :czar: |
Pierwszy raz słyszę, że mam syfa. :zawstydz: :wsciekly: Jutro idę do lekarza. Jestem ciekawy co mi powie ? :>
|
nie dziekuj bo to nie koniec:D
|
Dzięki :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A dwa Liteony to dwa syfy ^_^ :wesswiat: BTW Jeżeli Liteon to syf to w takim razie jak określić LG? :D :czar: |
Cytat:
ale oczywiscie reszta twierdzi ze najlepszy jest plextor coz, jedno jest pewne - nie kupuj liteona, to totalny syf |
Cytat:
Look At THIS :czytaj: BTW Chodzisz do jednej klasy z gośćmi o nickach energetykSA i non1.0(non2.0) ? :O :czar: |
Nie kupuj liteona najgorszy bubel. Kup LG albo NEC. Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Cytat:
W końcu jakieś konkrety :D A nie tylko: "Kup Liteona!" :taktak: "Nie! Nie kupuj Liteona!" :nie: "Ależ co ty gadasz?!?" :zly: "Jak to co?!? Uszy sobie przemyj!" :klnie: "******* się!" :bluzga: "Sam się *******!" (( "To ty się pałuj!" :wsciekly: "Tak? To ty też się pałuj!" :klotnia: ..... ^_^ BTW Ja też jestem za Samsungiem! :haha: Bo jak powiem - Liteon - to już facet ze snajperką naprzeciwko w oknie siedzi :D :czar: |
Z tych bardziej markowych polecam:
Kano Technologies (k5125ri) DVD+RW Burner Vivastar RS-212 ST Trade DRW-AT6 QPS QPDRWP 2M4E2i Micro Advantage 4DVDRW-B13 i oczywiscie nasza stara i sprawdzona: LaCie (d2/P5) DVD+/-RW |
Cytat:
|
Cytat:
chlopie polecam ci google.com jak niewiesz co kupic najpierw poszukaj a nie zakladasz temat bez sensu a sam innych krytykujesz i robisz to samo: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...5&postcount=96 |
Najważniejsze, żeby nagrywarka potrafiła sobie poradzić z nowymi zabezpieczeniami i była stosunkowo tania. Nawet nie musi to być DVD. Może jeszcze nie czas... ;) Znacie takie nagrywarki CD-R/RW, które radzą sobie świetnie z najnowszymi zabezpieczeniami? Co sądzicie o Plextorze?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |