![]() |
Cytat:
To Liteon 832 użytkowany przeze mnie Zachowuje się zupełnie tak samo Czyli właściwie niczym się nie różnią :D No! Może bitsettingiem :taktak: I paroma innymi drobiazgami :> :czar: |
Cytat:
Zmiana biosu to normalna sprawa :taktak: I duża ilość użytkowników - miłośników sportów ekstremalnych :jeep: Zmienia bios po kilka razy dziennie :mruga: :czar: |
Cytat:
:cool: Jakby co, to służę pomocą w zmianie tak przerażającego i strasznego dla niektórych BIOS'u!!! :fala: |
ja tam bym sie bal ;)
ale koledze gratuluje odwagi i w nagrode :najlepsz: no i przyjecie z :zespol: i duza iloscia :piwo: |
Cytat:
POLECAM zmainy BIOS'ów, oczywiście po dokładnym przeczytaniu zaleceń producenta konkretnego BIOS'a, nie zawsze prod. BIOS'a jest prod. układu głównego (w 90% prod jest ten sam). Jedyny minus podczas flashowania nowych instrukcji to nagły brak zasilania. WTEDY jest cienko!!! <pozdro> |
Cytat:
:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: jestem pod wrazeniem, ze kolega odwazyl sie zmienic bios na wlasna reke || |
Cytat:
Aha, zmiana biosu w PIONEER DVR 108, no problem na ver 1.14. Trwa to 5 sek. |
ok ale teraz przeszlismy na temat zabezpieczonych plyt np: gry :)
|
Polecam PIONEER DVR 108. Nabyłem drogą kupna w sobote wersje OEM za 365zł.
Nagrałem już około 20 różnych płyt, od CD-R po DVD-DL wlącznie. Wszystko chodzi jak trzeba do tego lekki sofcik i wszystkie filmy pali!!! GORĄCO POLECAM |
ale z tego wynika ze najlepiej lamie zabezpieczenia litek 832 :D
|
Cytat:
To wielki atrybut w dobie pyskaczy! :klnie: Cytat:
Zabezpieczenia na: Liteon 1633 Liteon 1213 Liteon 832 Nec 3500A Pioneer 108 Plextor 712A :czytaj: :mruga: |
Cytat:
przynajmniej sie chlopak nie obrazil p.s. a tak serio to co do zabezpieczen to liteon bedze dobry |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:57. |