![]() |
Cytat:
PS. Teraz mam NEC 3500 który jest o niebo lepszy od 2500 , jednak wolałbym Pioneera. |
Cytat:
:cool: 1. predkosciami - DVD+-R x16, a DL x4 2. jakosc 3. pali wszystko 4. czas dostepu do plyty (rzeczywisty, czyli rozpoznanie nośnika) 5. glosnosc 6. chipset NEC'a 7. optyka pioneer'a (w liteonie optyka, mechanika i elektryka zapozyczona) Nikogo nie chce przekonywac, po prostu ere Liteona mam za soba. Nie pisze ze litki sa zle. Kazdy ma swoje jakies tam... gusty, gosciki Natomiast wiem ze porownanie litka z pioneerem to bzdura!!! <pozdro> :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Jezeli ktos nie widzi roznicy miedzy Liteon 832 a Pioneer DVR 108 to nie ma sensu z kims takim rozmawiac. gratuluje porownania może jeszcze kolega coś ciekawego napisze czekam niecierpliwie || |
Cytat:
|
lg 4120 8 )
|
trzeba zyc w symbiozie z natura :D
|
i dlatego tak pali a @Turboni taki skromny a uzywa sil natury:D
|
no wlasnie :D
|
Cytat:
^_^ |
oj nie przejmuj sie tak bardzo zapomniales ze ja mam litka gold edition :>
|
Cytat:
A co do tych wykresów - to całkiem całkiem Tylko te końcówki Ale może to płytki :idea: Mnie na ten przykład wobec ogólnego przeświadczenia o dobrej jakości Platinum x8 DVD+R od Ricoha Niestety się nie sprawują No i co zrobić? :smutny: Życ trzeba dalej :mruga: Palę na Verbatimach :ognicho: A z moich testów wynika, że lepiej sprawują się biosy od Liteona niż od codeguys W moim przypadku oczywiście Zresztą Turboni na oryginalnym VS0B ma o wiele lepsze wyniki ode mnie No takich samych płytach :buu: |
Ilość załączników: 4
Jak trafię w totka to kupie PLEXTORKA sobie i Tobie :D
No nie wiem czy wziąźć NECa (dobra jakość zapisu) czy 832s (sprawdzony, duże możliwości modyfikacji firmawre i świetne łamanie zabezpieczonych płyt). Chyba zaczekam eszcze trochę na nowe biosiki do 1633S i jego "następców & braci". Aktaulnie pali mi płytki gdzie mam niemal idealne PIF (przeważnie poniżej 1) ale już PI zdecydowanie gorsze. Wrzucam tu kilka wykresów najnowszym biosie BS0H od codeguys: |
Cytat:
A może po prostu wymień na inszy egzemplarz 1633? Albo Plextor 716A :mruga: :czar: |
Chyba zamienię moją 1633S bo wyjątkowo marnie pali płyty. Tylko nie wiem na co zmienić:
- NEC 3500A - LITEON 832S A może poczekać na nowy bios do 1633 albo 1633@1653 :D Ps. Jest nowy bios do nagrywarki Teaca tylko chyba trzeba poczekać zanim pojawi się wersja codeguys... http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=111637 Ps2. CZy ktoś z Was wie już kiedy w Polsce ma pojawić się LITEON 1653S ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:14. |