![]() |
Cytat:
|
..trochę z innej beczki.. uruchomiłem w Nero CD/DVD Speed jakiś test, który nazywa się "Utwórz dysk z danymi" na płytce DVD+R, ale ponieważ nie wiem za bardzo do czego to służy, zastopowałem go po upływie ok. pół minuty.. no i teraz nie mogę już nic nagrać na tę płytkę :( Da się to jakoś odwrócić, czy płytka jest właściwie do wyrzucenia?
|
Cytat:
|
no nie takiej płytki się nie wyrzuca, można:
-powiesić w samochodzie -postawić doniczkę, piwo etc -zrobić konkurs rzucania -zbadać jak jest zbudowana (rozwarstwić) -użyć jako tarczy do wiatrówki -można na niej odreagować zębami :> || http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=18495&stc=1 |
..a wracjąc jeszcze do początku tematu.. to, że automatycznie zamienia booktype z DVD+R na DVD-ROM jest normalne? Czy w niczym to nie przeszkadza? (ja nie nagrywam filmów tylko zwykłe dane)
|
nie przeszkadza.
|
Cytat:
W instrukcji do LG-4082B było nawet odradzane używanie InCD. Ty po prostu zrobiłeś z tą plytką to samo co byś zrobił z DVD+-RW. A to nie o to chodziło! latet |
lg gsa 4163b nie czyta tego co nagra
Witam
Moim problemem jest jak wspomniałem w temacie stacja to co nagra widzi tak samo jak czystą płytę [chodzi o płytę dvd].Płytka nagrana chodzi w stacjonarnym odtwarzaczu dvd,divix Dodam szczegóły program-nero expres oem płytka-dysan dvd+r rodzaj nagrania -dysk z danymi[filmy mpg] prędkość nagrywania-4x bios nagrywarki- GSA-4163B Version A103 płyta głowna -ecs k7s5a Co jest nie tak ,proszę o pomoc |
no klanowcy bo ja się nie znam :P
|
:|
Trochę dzwina sprawa :taktak: A spróbuj nagrać pełną wersją nero :D I wgraj może nowszy bios jak jest (nie znam się na LG, więc nie wiem jaki masz). P.S. @ed hunter to było nabicie posta :> :spoko: |
bios nagrywarki jest najnowszy , jak dorwę pełną wersję nero to spróbuję.
dodam jeszcze że inne płyty dvd [te z gazet] chodzą bez problemu |
Ale tylko dysany widzi jako czyste?
|
na razie takie tylko mam ale jutro kupię inne
|
Eee, no to najpierw sprawdź jeszcze inne :D
|
Dysany nie są zbyt dobre. To chyba teraz Emtec ( albo odwrotnie )...Kup eproformance. Ostatnio dobrze się sprawują.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05. |