![]() |
Cytat:
|
hey
otóż ciekawostka - podłączyłem nagrywarę jako prim slave (tak, wiem, że nie lubią :-) ) no i będąc na tej samej tasmie co dysk (który zresztą ma UMDA5) nagrywarka przemówiła ludzki głosem, tj nie do końca... miała UDMA2 ale bufor latał jeszcze bardziej i chyba nagrywało się jeszcze dłużej. :/ a to ci psikus :] na weekendzie biorę się za format, bo chyba tutaj się nic mądrego już więcej nie wymyśli. pozdrawiam Kreciu PS choć wciąż chętnie wysłucham innych opcji czekając na weekendowe formatowanie :-) |
Super-Multi DVD 16x
Witam
Co oznacza Super-Multi ? Wiem, że LG i BenQ są a Lite-On właśnie to wprowadza Czy to znaczy że potrafi nagrywać DVD-RAM? Bo jeśli tak to nie wiem o co tyle hałasu. Jakie modele LG i BenQ są Super-Multi ? |
Cytat:
|
Cytat:
jak na razie to tylko LG sa Super-Multi :) |
oK ja szukam jakies nagrywarki Super-Multi ale musi obsługiwać Bitsetting jaki Model??
Help me Obi Wan . Wszedzie brak info albo sie nie doszukałem ktoś sprawdzał moze czy działa w LG GSA-4163B Dzięki za odp. |
Cytat:
Panasonic LF-M821 :czytaj: http://forum.gravure-news.com/viewtopic.php?t=18387 testy: http://homepage2.nifty.com/yss/lfm821jd/lfm821jd.htm :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
z obsługa testów oraz z zapisem DVD-RAM to by było to :) PS. "The price will be about 150 USD." |
Cytat:
PS. Czy ktoś wie czym sie wyróżnia wersja H GSA 4165B z gwarancją wewnetrzna Komputronika od tej bez H z serwisem zewnetrznym LG? PS.2 Ciekawe są ceny, GSA 4165B (bez H) jest droższe od GSA 4167B :) |
NEC DVD+/-RW ND-4550A
czy ta nagrywarka będzie lepszym wyborem od BenQ DVD+/-RW DW1640 NEC ma chyba identyczne prędkości + możliwość zapisuj DVD-RAM Ale jak jego jakość nagrywania/czytania DVD? Różnica ceny nie jest duża a jeśli jakość zapis/odczyt jest taka sama to biore NEC'a PS. Podobno ten NEC to prawie ND-4551A i po zmianie softu ND-4550A będzie obsługiwało LabelFlash. Prawda? |
Jeszcze ma się pojawić Pioneer 110 (bez D) z DVD-RAM :)
|
Ilość załączników: 1
od przedwczoraj mam 4167, ale jutro tzn. dzis biore sie za testy, dla porównania mam 4163 a do skanowania jakości BenQ 1640 zobaczymy co to jest warte, wizualnie strasznie krótki i w dodatku srebrny. Kupiony w AB S.A.
Włożyłem narazie lekko zjechaną płytkę i nie rozpędzię się taka jak 4163, wolno mieli. pzdr jackosz |
Cytat:
:) |
Cytat:
Jak zauważyłeś ta nagrywarka to nowowść i chyba trzeba poczekać na nowe biosy :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |