![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() |
sluchaj spraa wyglada tak .... ;] nie wiem co to firmware ale wlasnie wypalalem plytke clone i wszystko smiga jak powinno wiec "teoretycznie" to wina nero... ale nic pewnego. Dzis juz nie bede sie z tym bawil bo nie mam do tego nerwow ... najpierw czekam na nagrywarke od czwartku a pozniej cos nie dziala jak powinna ... mozna sie lekko zdenerwowac
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.05.2002
![]() |
To jest dziwne, że coraz więcej ludzi ma problemy z tą nagrywarką, ja mam słabego kompa bo tylko Pentium III 733 MHz, tylko 256 MB SDRAM,WD Caviar 80 GB JB i jeszcze nie spotkałem się z problemem nagrania i nie czytania płyty, a nagrywałem na nero 6.6.0.6, i nowsze oraz DVD Decrypter najnowsza wersja. Z biosem A102, A103 oraz aktualnie A104. Wydaje mi się, że wina leży po stronie konfiguracji systemu+oprogramowanie+sterowniki+taśma, źle podpięte napędy itp., chociaż nie twierdzę że u wszystkich.
P.S System ma prawie 2 lata XP+SP2 (oczywiście wcześniej był bez SP2)
Sampajo 8 )SUPER MULTI DVD/CD LG GSA-4163B 8 ) Ostatnio zmieniany przez sampajo : 09.05.2005 o godz. 23:10 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2003
![]() |
Cytat:
Sorry , trochę OT ale wydaje mi się, że trzeba by przykleić temat w rodzaju "Jak skonfigurować kompa by dobrze nagrywało czyli generalne uwagi jak uniknąć podstawowych problemów" Może pomoże...:-) P.S. LG to dobra nagrywarka (tak!! tak!! VIZZARD ![]() Pozdrowienia dla wszystkich palących :cool: |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli Ja raczej do błogosławionych nie należę ... ![]() ![]() ![]() To kto mi podeśle do testów? ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() BIOS ![]() Należy to tylko odnieść do nagrywarki ![]() Bios A104 masz TUTAJ ![]() A cała procedura w przypadku LG sprowadza najprawdopodobniej się do uruchomienia flashera Nie może być tylko płyty w napędzie przy flashowaniu Jeżeli jest inaczej niech mnie ktoś poprawi ![]()
![]() |
|
|