![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wszystko OK ![]() Po prostu czasami potrzebne jest ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2003
![]() |
Cytat:
Osobiście obstawiam płytę główną: jeśli chipset nforce to koniecznie sterowniki IDE standardowe od microsoftu (z windy) a jak SiS no to ... tylko metoda prób i błędów różnych kombinacji sterów i OS-a. Aha ,.. jak nie ma XP to koniecznie ASPI i to te starsze (4.60 chyba, może sie mylę to niech ktoś mnie poprawi..) może pomoże...(powinno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2003
![]() |
Cytat:
Sorry , trochę OT ale wydaje mi się, że trzeba by przykleić temat w rodzaju "Jak skonfigurować kompa by dobrze nagrywało czyli generalne uwagi jak uniknąć podstawowych problemów" Może pomoże...:-) P.S. LG to dobra nagrywarka (tak!! tak!! VIZZARD ![]() Pozdrowienia dla wszystkich palących :cool: |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli Ja raczej do błogosławionych nie należę ... ![]() ![]() ![]() To kto mi podeśle do testów? ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
Tak mowiac o systemach i tej nagrywarce, to ja jade na 98se i nie mam problemow z nagrywaniem dvd (wczesniej byly jakies, ale jak narazie(odpukac)nic nie ma) no moze poza nagrywaniem filmow dvd (pliki powyzej 1G) ale wkoncu tego nie uzywam codziennie wiec mozna sie bez tego obyc.
|
![]() |
![]() |
|
|