![]() |
@kar8lina
prosze bardzo ten LG od momentu jak go podpiolem do kompa jakies 4 godziny temu to niczym mnie nie zachwycil powiem nawet gozej nisz przecietnie t.j. jakosc wypalonych plytke przecietna P.S. Lg to tylko dobre klimatyzacje robi ;) ( nie *******a sie ) |
Cytat:
Z tych dwóch które wyminiłaś, bez dwóch zdań DVR-111 :spoko: |
Ilość załączników: 2
|
Melag dziękuje za odp jednak wolałabym którąś z tych 2 które wymieniłam :) A tak na marginesie to jest w necie jakiś poradnik jak interpretować te wykresy? ;) Dla takich laików jak ja same obrazki nic nie wnoszą.. :ysz: Może pokusilibyście się o 2 słowa interpretacji pod każdym testem? ;) :P
|
wiem ale jeszcze 16x i 18x potem jakies dvd+rw i mam jeszcze RAM to zrobie scan na Samsungu
mozliwe ze trafilem na kiepski cake ***243;***243;***243; cala setka |
Najlepiej wypalona płyta przy prędkości 8x.
Generalnie wygląda to tak sobie :fiu: |
|
|
|
Cytat:
:) |
Jako że nie znam się kompletnie na nagrywarkach może podpowiecie która z nich będzie miała mniejszy problem z odczytem płyt? Mam na myśli własnie tego lg h22l (polecany przez kolege) i zachwalany przez was pioneer 111 (ew. odpowiednik asus) Będę jej używała głównie do odczytu i właśnie dlatego zależy mi na napędzie który będzie miał mniejsze problemy z czytaniem starych i czasem porysowanych płyt.
|
Lg jak widac ponizej
narazie instalacja napedu :) zaraz pierwsze wypaly zobaczymy jakie mozliwosci w tym cacku drzemia :D jako ze na Lg nie mozna robic scanu jakosci wszystkie scany beda na Benq 1655 Załącznik 35831 Załącznik 35832 |
Cytat:
<<KLIK>> :D |
Dajcie linka do najnowszego sterownika do HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22L.
|
Cytat:
H12L chip Renesas R8J32018FPV |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |