![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
Lg Gsa-h20l
Mam pytanko... bo zamierzam przejsc z CD na DVD.
Warto zainwestowac w tą nagrywarke? Podoba mi sie opcja LightScribe - chyba okazjonalnie dekorowałbym niektore płytki. Jak ta nagrywarka sie sprawuje? Mam Win XP SP1. Chyba bez znaczenia ale komp staruszek PIII 733 MHz. Prosze o opinie lub linki do opinii ![]() Jeszcze jedno mi sie nasuneło... Porownałem ją na stronie LG z LG GSA-4166B. Albo nie jestem spostrzegawczy albo są identyczne ? Czy to mozliwe?Pzdr. Ostatnio zmieniany przez niceboy : 24.04.2006 o godz. 18:24 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Szczerze mowiac polecam Liteona 16h5s, Benq 1655 czy tez HP 840 poniewaz LG nie zwraca bledow czyli nie sptrawdzisz czy plyta jest dobrze nagrana jakosciowo ze nie najlepiej nagrywa plyty, w zasadzie te lg niczym sie nie roznia, dokladnie to nie wiem bo nie interesuje sie lg, a co do LS to jest to wytwor firmy HP no i z tego co wiem LG mam problemy z wypalaniem tych etykiet, czytalem tu na forum ze wytruki wychodza zle, a powtorne wypalenie tego samego obrazka powoduje wydrukowanie go w innym miejscu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
ooo dziekuje bardzo! Szczerze przyznam ze nie siedze w temacie - dawno tu nie zagl***261;da***322;em (mea culpa) a dzisiaj w sklepie sprzedawca zaproponowa***322; to dvd jako wyj***261;tkow***261; okazje...
|
|
|
![]() |
|
|