![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
mi 1633s strasznie broił... na każdym biosie, na każdej płycie, oddałem do serwisu i powiedzieli że on tak ma....
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2002
![]() |
miałem LG 4082B - po 2 miesiącach padł laser. Serwis LG wymienił mi urządzonko na 4120 B - i działa już 5 a może 6 miesiąc bez zarzutów. A wypalam sporo.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
ja posiadam LG 4163b i sprzet pali wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka
![]()
#34 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Potwierdzam - nie ma problemu z żadnymi płytkami znanych czy nieznanych firm.
Dzisiaj próbowałem "Icamy" idzie jak burza. |
![]() |
![]() |
#36 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
ja miałem na tdk x4 problem, pojawił sie błąd śledzenia i cośtam, dwie płytki do kosza - a LG to 12-tka ale i tak lubię tą firmę ;D
|
![]() |
![]() |
#37 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
LG jakieś 5 lat temu robił dobry sprzęt miałem nagrywarke LG 4x(nie pamiętam już modelu) i według mnie była jak na tamte czasy była bardzo dobra. Ale teraz LG bardzo sie zeszmaciał miałem pare napędów cd i wszystkie dupiane a nagrywarki tym bardziej nie polecam!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wydał tylko pozytywną opinię na temat tamtej CD I przyrównał jakościowo Skąd wiesz, że teoretycznie? Może akurat nie ma spawarki DVD LG, ale jeszcze jest taka możliwość Że zetknął się z opiniami użytkowników Albo miał możliwość oglądania czegoś takiego w akcji Wcale nie trzeba czegoś mieć, żeby mieć opinie na dany temat W końcu dlatego na niektórych samochodach widnieją napisy: "Jazda próbna" ![]() I powiedzenie: "Jeśli chcę napić się mleka - nie kupuję krowy/mleczarni" ![]() Nie wzięło się znikąd So ... |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Nowy na forum
![]() |
Vizzard ma racje trzech moich kumpli miało nagrywarki LG dwóch DVD i jeden zwyłą cd-rw powiem tak bardzo nażekali. z resztą i tak miałem styczność ze sprzętem LG nie tylko komputerowym i też uważam że to jest chała
|
![]() |
![]() |
#41 | ||
onTour
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
Cytat:
Cytat:
Chyba lepiej powstrzymac sie od doradzania komus, jesli wiedza na dany temat pochodzi od "kolegów", a nie z wlasnego doswiadczenia. |
||
![]() |
![]() |
#42 |
Nowy na forum
![]() |
co z tego że to było u kolegi jak sam widziałem jak to nagrywa i z jaką prędkością.Co ja bede dużo pisał po prostu to jest drogi shit
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Czy to, że jak wsadzisz paluchy do kontaktu to kopnie cię prąd - też musisz sprawdzać? ![]() Dla mnie to po prostu oklepany, ale prawdziwy slogan o wyważaniu otwartych drzwi Zresztą stary! Co tu tu *******isz ![]() To po co ci wszyscy nieszczęśnicy zakładają tematy: "Co kupić?" I po co zasięgają opinii na forum? ![]() Po prostu polegają na opinii innych ![]() A ty weź im po prostu odpowiedz, że mają sobie kupić wszystkie nagrywarki - i sprawdzić, która jest najlepsza, no nie? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 | ||
onTour
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#45 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Fakt faktem opinia wyrazana na podstawie wlasnych doswiadczen jest wiecej warta niz opinia wyrazana na podstawie czyjegos 'nieprofesjonalnego' doswiadczenia (czyli np. wylaczajac testy napedu przeprowadzane w serwisach ktore sie tym zajmuja i przekazuja innym swoja ocene), chocby dlatego ze kolega moglby o jakis faktach ci nie powiedziec, a niektore mogles np. zle zrozumiec, a niektorych sam mogl nie rozumiec i je zle przekazac. LG od poczaku robilo niezle negrywarki DVD. Co wiecej robi je coraz lepsze (choc rozwija sie technologicznie bardzo wolno) i jest stabilna marka, ale wedlug mnie (z tego co widze w sieci, nie osobiscie) to jeszcze nie NEC.
|
![]() |
![]() |
|
|