![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#406 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Sa pewne roznice w drukowaniu, zalerza one od nagrywarki ale glownie od plyty, osobiscie zauwazylem ze na plytach benq wydruki sa szybsze ale za to bardziej wyblakle, na verbatimach sa juz bardziej wyraznie
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Ćwierćinteligentny...
Data rejestracji: 28.12.2005
![]() |
jest nowy silnik 1.4.67.1
![]()
![]() |
#408 | |
Bywalec
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Ćwierćinteligentny...
Data rejestracji: 28.12.2005
![]() |
ze strony nero...
![]() |
#410 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.05.2005
![]() |
a kiedy beda plytki z innymi kolorami tla??
I am a man who walks alone And when I'm walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it's dark (...) (...) When I'm walking a dark road I am a man who walks alone |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2006
![]() |
Witam.
Stalem sie posiadaczem nagrywarki typu LS firmy LG jednak mam problem jesli chce wypalic dwa razy to samo na plycie, widac niedokladne pokrywanie sie napisow, dowiedzialem sie ze nie jest to tylko przypadlosc tego napedu czy ktos wie jaki czynnik jest odpowiedzialny za ta niedokladnosc? Takze mam pytanie dot. silnikow w www.lightscribe.com co daje ich zmiana na nowsze oraz ktore lepiej stosowac te z CD producenta czy wlasnie z www LS. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.12.2005
![]() |
![]()
Hyh... najnowsze nero (7.0.5.4) przy wypalaniu wypluwa że można tylko wypalać na nagrywarce z którą został dostarczony serial. :\... chyba będe musiał na nero 6 palić etykiety (a jeszcze nie miałem takiej przyjemności)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2006
![]() |
A mi nadal nie działa i nie jest to sprawą seriala (bo używam SureThing Labeler). Sprawa wygląda tak, że (z tą samą nagrywarką) na jednym kompie działa, a na drugim nie. Po prostu SureThing twierdzi, że nie mam w sytemie napędów obsługujących technologię LightScribe. Instalowałem wszystkie potrzebne silniki (na obu kompach tak samo).
Żeby było śmieszniej, to napęd (wewnętrzny) nie działa na kompie stacjonarnym z dość niedawno zainstalowanym systemem WindowsXP (wersja angielska, na polskiej działał, ale tą miałem bez SP2 i zbyt szybko łapała wirusy; poza tym dość mam reinstalowania). Działa za to na laptopie (przez taki kabel IDEtoUSB) na dawno temu instalowanym windowsieXP (wersja polska, hmmm), nadającym się właściwie do reinstalacji (lub raczej wyrzucenia, na laptopie ma być tylko linux i BSD). Poza niedostępnością LS nagrywarka działa całkowicie normalnie. Spotkał się ktoś z Was z czymś podobnym? |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.10.2005
![]() |
ja mam podobnie.... ale doszedlem do tego ze moge miec albo tylko nero albo SureThing Labeler bo jak wgram to i to to nie wypala mi LS a dta itd wypala tu i tu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Ale wy macie problemy, ja ma nero w wersji 6.6.1.4 i LS mi chodzi bez problemu a mam tez zainstalowanego SureThing Deluxe i chodzi to i to, a nero 7 nie dzialalo mi nawet wtedy gdy nie mialem tego surething bo to jest kwestia seriala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.08.2003
![]() |
Mam pytanie: słyszałm, że wyduk na płytce jest podatny na ścieranie. Prawda to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
osobiście nie zdarzyło mi sie nic takiego
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#418 |
Bywalec
![]() |
Z tymi 9-cioma miesiącami to chyba chodzi o trwałosc plyty przed nagraniem. W okresie tego czasu powinna być wypalona (chodzi o nadruk)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
nie nadruk jest 9 miesiecy potem bedzie sie rozmazywać
![]() |
![]() |
#420 |
Bywalec
![]() |
mógłbyś to czymś podeprzeć bo ja wyczytałem na forum cdrlab, że 9 miesięcy to okres wytrzymałości powierzchni płyty - tej do drukowania.
Pasowałoby to jakoś ustalić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|